Valorant aim konusunda Türkler vs Avrupalılar

ÇözümLazım

Decapat
Daha fazla  
Hocam selam. Aklımda şöyle bir soru var. Tartışma başlatayım dedim. Sizce Valorant vs. gibi oyunlarda Avrupa oyuncularının Aim'i mi yoksa TR serveri Aim'i mi?

Bence Türk oyuncuların aim'inin %10'u yabancılarda yok. 50 60 FPS değeri alan harika Aim'li oyuncularımız, 300 400 FPS ve 360 Hz alan oyunculara karşı daha iyi oynuyor.

@ÇözümLazım becede bir tik daha iyi olabilirler ama ulkemizde pek deger verildigini dusunmuyorum espora diger ulkeler gibi.

Avrupa'lı gençlerin birçok hobisi var ve bizim türklerin bilgisayar oyunundan başka hobisi yok(genellikle). Avrupa'lı biri akşama kimin partisine gideceğiz acaba diye düşünürken bizim böyle bir imkanın olmadığı aklımıza gelip oyun oynamaya devam ediyoruz. (Klasik bir örnek verdim.) Durum böyle olunca daha iyi olmamız kaçınılmaz oluyor.

Genel olarak FPS oyunların sevildiği bir ülkeyiz. Bundan kaynaklı ülke genelinde aim iyi bence. Ama espor a gelince ülkemizde espor sektörü çok değer görmediği için aim olarak kötü olduğumuzu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…