furkan toprak duran Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz?
Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz?
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 En az 10 defa zor modda oyna. 5 defa 100 botu flick atarak öldür. 3 - 4 DM at ısınmak için bir de. Yeterli olacağını düşünüyorum.
En az 10 defa zor modda oyna. 5 defa 100 botu flick atarak öldür. 3 - 4 DM at ısınmak için bir de. Yeterli olacağını düşünüyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.336 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 furkan toprak duran dedi: Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önce eksiğinizi belirleyin sonra ona göre çalışmalar yapılabilir. diğer türlü tam potansiyelinizi kullanamazsınız.
furkan toprak duran dedi: Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Önce eksiğinizi belirleyin sonra ona göre çalışmalar yapılabilir. diğer türlü tam potansiyelinizi kullanamazsınız.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.118 Çözümler 6 15 Mart 2025 #4 furkan toprak duran dedi: Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekipmanların neler mouse ve mouse pad.
furkan toprak duran dedi: Arkadaşlar Valorant'ta aim geliştirmek istiyorum fakat Aim Lab'de işe yaramayan playler olduğu için boşa vakit kaybetmek istemiyorum tavsiye playlistlerinizi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekipmanların neler mouse ve mouse pad.
furkan toprak duran Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 ozguven_askim dedi: Ekipmanların neler mouse ve mouse pad. Genişletmek için tıkla... Kanka mouse pad kullanmıyorum masamda falan bazı zorluklar çıkartabiliyor mouse Logitech G502 Hero.
ozguven_askim dedi: Ekipmanların neler mouse ve mouse pad. Genişletmek için tıkla... Kanka mouse pad kullanmıyorum masamda falan bazı zorluklar çıkartabiliyor mouse Logitech G502 Hero.
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 furkan toprak duran dedi: Kanka mouse pad kullanmıyorum masamda falan bazı zorluklar çıkartabiliyor mouse Logitech G502 Hero. Genişletmek için tıkla... Mousepad kullanmanı öneririm daha iyi bir aim için.
furkan toprak duran dedi: Kanka mouse pad kullanmıyorum masamda falan bazı zorluklar çıkartabiliyor mouse Logitech G502 Hero. Genişletmek için tıkla... Mousepad kullanmanı öneririm daha iyi bir aim için.
furkan toprak duran Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #7 Rawishaa dedi: Mouse pad kullanmanı öneririm daha iyi bir aim için. Genişletmek için tıkla... Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık.
Rawishaa dedi: Mouse pad kullanmanı öneririm daha iyi bir aim için. Genişletmek için tıkla... Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık.
R Rawishaa Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #8 furkan toprak duran dedi: Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık. Genişletmek için tıkla... Değişmez. Düzenli program yaparsan daha iyi olacaksın emin ol.
furkan toprak duran dedi: Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık. Genişletmek için tıkla... Değişmez. Düzenli program yaparsan daha iyi olacaksın emin ol.
Mikoshi Kilopat Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 226 Çözümler 1 18 Mart 2025 #9 10 dakika Aim Lab, 1 defa zor botta kendi ortalama dereceni geç, sonrasında da gelişmek istiyorsan 10-15DM atabilirsin ısınmak için 3-4 tane yeterli.
10 dakika Aim Lab, 1 defa zor botta kendi ortalama dereceni geç, sonrasında da gelişmek istiyorsan 10-15DM atabilirsin ısınmak için 3-4 tane yeterli.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.336 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #10 furkan toprak duran dedi: Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık. Genişletmek için tıkla... Kas hafızası yok rahatta kal. Sens değiştirmekten korkmayın.
furkan toprak duran dedi: Kullanmak isterim fakat alıştığım hassasiyeti değiştirmesinden korkuyorum bir tık. Genişletmek için tıkla... Kas hafızası yok rahatta kal. Sens değiştirmekten korkmayın.