Valorant aim saçmalığı

Öncelikle Valorant başlı başına CS:GO gibi FPS oyunu olup farklı farklı özellikler ile daha yenilikçi bir oyun olarak piyasaya sürüldü. Kostümler, haritalar bana göre CS:GO'dan daha cezbedici. Oyuna aslında şu hali ile bile hala beta versiyonunda diyebiliriz çok hataları var ve Riot bu sektörde ki ilk oyunu buna rağmen rakiplerine fark atmaya çalışıyor. Bunu başarabiliyor diyebiliriz. Fakat oyun motorunun değişmesi gerekiyor bu farklı konu bu konuda haklısınız. Şimdi konuya gelirsek herkesin oyunu oynama saati farklı hocam. Siz 250 saatlik oyuncu ile bin saatlik oyuncuyu eş koyamazsınız. Tamamen tahminden ibaret bu vuruşlar. Ben 75Hz ile 144Hz ve üstü ekrana sahip oyunculardan daha iyi vuruşlar yapabiliyorum.

Aga Valorant'ta kötü oynayan herkes gelmiş burada Valorant'ı kötülüyor
Aslına bakarsanız kötü oynamıyorum ama Valorant'ın aim mantığının CSGO'dan çok daha az çalıştırma gerektirdiğini düşünüyorum. Bu çıkarıma, aimi kötü olmasına rağmen düşük rütbelerde bile koşarak HS atan oyuncuları gördüğümde ulaştım. Ayrıca bence burada fikrini belirten herkesin sürekli olarak Valorant oynadığı veya kötü oynadığı çıkarımına ulaşılamaz.

Eğer ne yapacağını biliyorsan ve aimin iyiyse koşarak sıkmaya çalışanlar sana hiçbir şey yapamaz.

Dediğinizden hareketle, koşarak sıkan bir adama ölen herkes ne yapacağını bilmiyor doğru mu? Profesyonel oyuncular dahil.

Bazı istisnilar hariç eğer bir vs atarsak ve sen sadece koşarak sıkarsan 13'e 0 alırım.

Valorant kadar değişik oyun görmedim ak oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…