Valorant aim saçmalığı

Lütfen konu dışı konuşmayın.

Hocam oyunda bir fizik yok. Hem daha yeni bir oyun sayılır zamanla gelişecektir.

250 300 FPS arasında alıyorum ve arkadaşımın 4 GB RAM'li PC'si bile 100 FPS civarlarında alıyor.

Her güncelleme geldiğinde oyun optimizasyon konusunda daha kötü oluyor eski sistemimle 100 150 FPS alırken şu an imzamdaki sistemle drop yiyorum (hemde çok fazla her adamla karşılaştığımda 10'a düşüyor FPS)

Onu bilmiyordum hocam kusura bakmayın.

Master Guardian 2'yim
300 saat oynadım Master Guardian 1'im ki bunun 150 saati eski 10 FPS alan oyun ortasında atan bilgisayarımlaydı. CS'nin mantığını anladıktan sonra kas hafızasını da oturttuktan sonra gerçekten adam vurunca zevk alıyorsun çünkü bir şeyler başarmış oluyorsun. Ayrıca anlık 1 milyon gören, kumarların dahi döndüğü CS mi biticek? Güldürme beni.

Arkadaşa az da olsa katılıyorum ben de 3-4 ay önce aynı sebeplerden bırakmıştım. Fakat FPS oyunları için artık, her şeyiniz dört dörtlük olması lazım. Karşındaki kişi ile eşit şartlarda değilsin ki senin gibi, davranışlar ve reflexler göstersin. Bence kasma o kadar.

+240 Hz monitör en kötü 144,
+Makrolu hassas fare,
+Kaliteli mouse pad,
+Mekanik klavye,
+İyi bir kulaklık
+Sağlam bir sistem.
+Sağlam bir internet.
+Oyunda geçirmen gereken zaman.

Hepsini üst üste koyunca zaten otomatik olarak iyi oynuyorsun

240 Hz ve makro o kadar da gerekli değil ama diğerleri kesinlikle gerekli. Özellikle de Valorant için.

Hedef konusunda hile yapanlar var. Red Dead Online oyununda da var öyle. Adamlar bildiğin hile yapıyor. Kafanı çıkardığın anda ölüyorsun. Yani adamı görme şansın bile olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…