Valorant aim tavsiyesi

Ronaldomonaldo

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Rank, Diamond ve daha üstüne çıkmak için aim geliştirme taktiği istiyorum. Valorant oynuyorum ve internette izlediğimiz aim geliştirme videolarının çoğunu yaptım ve demirden dia ya kadar kasabildim. Buraya kadar gelebildikten sonra hep bir eksik oynamaya ve aim sıkıntısı yaşamaya başladım bu diamonddan daha yukarıya 2 bölümdür çıkamıyorum, daha yukarıya çıkabilmek için ne yapmam lazım? Bilen bir insan var mı çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara verdiğim için bayadır oynamıyorum ancak kendi yaptığım şey poligonda ilk 4-5 dakika normal alıştırma şeklinde el ısıtma, sonrasında da zor modda bir hedef belirleme oluyor. Atıyorum 20 diyorum, 20 yapana kadar zor mod oynuyor ondan sonra da aşağıdan bir şeyler açarak, DM giriyordum. DM en faydalı şey olabilir.

ben 10x100 bot,20 dk one tap,kafa takip vb birçok şey yaptım ama çok dm ye yüklenmedim dm gerçekten çok etkili gelmiyordu etkisi var mı

ben 10x100 bot,20 dk one tap,kafa takip vb birçok şey yaptım ama çok dm ye yüklenmedim dm gerçekten çok etkili gelmiyordu etkisi var mı
Herkese farklı etki yapıyor olabilir ancak ben poligonda bu kadar vakit geçirmeden Yücelik 3'e kadar çıkabilmiştim. Bence DM daha etkili, hatta sezon sonunda oynasam 1 maça immo olacaktım.

Herkese farklı etki yapıyor olabilir ancak ben poligonda bu kadar vakit geçirmeden Yücelik 3'e kadar çıkabilmiştim. Bence DM daha etkili, hatta sezon sonunda oynasam 1 maça immo olacaktım.
tavsiyelierin için teşekkürler bir de Dm yoğunlaşmayı deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…