Valorant ajan alamıyorum

stampylongear

Hectopat
İlk başta oyun oynaya oynaya ajan açabilirsin dedi ve iki tane ajan aldım. Ama şu an ne zamandır oynuyorum. Hala öyle bir şey demedi. Ajan almak için kontratını mı açmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta 2 karakter oynadıkça veriyor. Sonra kontratını açmak gerekiyor.

Ajanlar kısmına gelip istediğiniz ajanın kontratını onaylayarak açabilirsiniz. Ancak size küçük bir bilgilendirme: İlk 2 ajandan sonra ajan açmak oldukça zorlaşıyor. Bu yüzden açacağınız ajanı iyi seçin derim.

Ben ajanın kontratını etkinleştirdim ama açılmadı sadece kontrat etkin diyor ?

Ben ajanın kontratını etkinleştirdim ama açılmadı sadece kontrat etkin diyor ?
Ajan açabilmek için kontratta 5. seviyeye gelmeniz lazım. Bunun için bol bol oyun oynayın ve günlük görevleri tamamlamaya çalışın. Ne kadar çok XP kasarsanız o kadar hızlı ajan açarsınız. Ana sayfanın sol üstünde ve seçtiğiniz ajanın kontratını görüntüle dediğinizde kaçıncı seviyede olduğunuzu ve o seviyeyi atlamak için ne kadar XP gerektiğiniz görebilirsiniz. Küçük bir bilgilendirme daha yapayım. Kontratta 5. seviyeye gelip ajanı aldıktan sonra başka bir ajanın kontratına geçin. Eğer aynı kontrata devam edip 10. seviyeye gelmeye çalışırsanız, 10. seviyeye kadar gelmeye çalışacağınız XP'ler ile yeni bir ajan açabilirsiniz. Zaten sizin amacınız yeni bir ajan açmak değil mi ?

Evet amacım ajan açmak teşekkürler.

Oyunu daha fazla oynayın açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…