Nasıl oynamayı seviyorsun? Sabırlı mı oynarsın, sabırsız rush mı atarsın, etrafı kontrol ederek mi, adam öldürmeye yönelik mi, arkadaşlarına destek olmaya yönelik mi?
Yeni başladıysanız Reyna ve Jett gibi karakterleri kilitlemeyin 25 kill altı alırsanız küfür ederler Omen alabilirsiniz basit bir sistemi var eliniz alışırsa entry oynamaya başlarsınız.
Eğer aimine güveniyorsan reyna al.
Daha basit şeyler, tuzak vb istiyorsan killjoy ya da cypher.
Raze öneren olmuş ama q'sunu iyi kullanabileceğini sanmıyorum sana kalmış genede.
Biz sana kesin birşey al diyemeyiz senin oynayış tarzına göre değişir. Gekko önerebilirim ama basit ve eğlenceli
Arkadaşlar Valorant'a yeni başladım. Biraz oynadim. Simdi bana diyor ki yeni ajanlar alınabilir kadrona yeni bir ajan ekliyebilirsin diyor. Sizce hangi ajanı almalıyım?
Eğer aimine güveniyorsan reyna al.
Daha basit şeyler, tuzak vb istiyorsan killjoy ya da cypher.
Raze öneren olmuş ama q'sunu iyi kullanabileceğini sanmıyorum sana kalmış genede.
Biz sana kesin birşey al diyemeyiz senin oynayış tarzına göre değişir. Gekko önerebilirim ama basit ve eğlenceli
Yeni başladıysanız Reyna ve Jett gibi karakterleri kilitlemeyin 25 kill altı alırsanız küfür ederler Omen alabilirsiniz basit bir sistemi var eliniz alışırsa entry oynamaya başlarsınız.