Berkulhaş Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Valorant ajan seçtikten sonra oyuna girmiyor, neden?
Muratalpko Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 SSD mi kullanıyorsun yoksa HDD mi? Artı 0 Eksi
KS KS Berkulhaş Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Muratalpko dedi: SSD mi kullanıyorsun yoksa HDD mi? Genişletmek için tıkla... SSD ama son 39gb kaldi Artı 0 Eksi
H hetede Femtopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #4 Değişik bir durum hocam harita yüklerken SSD kullanır ssdnizde bir sorun olabilir ona bakın veya rota ticket atın onlar cevaplar. Artı 0 Eksi
Değişik bir durum hocam harita yüklerken SSD kullanır ssdnizde bir sorun olabilir ona bakın veya rota ticket atın onlar cevaplar.
KS KS Berkulhaş Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #5 SSD ni hetede dedi: Değişik bir durum hocam harita yüklerken SSD kullanır ssdnizde bir sorun olabilir ona bakın veya rota ticket atın onlar cevaplar. Genişletmek için tıkla... Ssd yi nereden kontrol edecegim Artı 0 Eksi
SSD ni hetede dedi: Değişik bir durum hocam harita yüklerken SSD kullanır ssdnizde bir sorun olabilir ona bakın veya rota ticket atın onlar cevaplar. Genişletmek için tıkla... Ssd yi nereden kontrol edecegim
H hetede Femtopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #6 Hocam siz ticket atın bence bahsettiğiniz durumda ben bilgi sahibi degilim. Artı 0 Eksi
KS KS Berkulhaş Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #7 hetede dedi: Hocam siz ticket atın bence bahsettiğiniz durumda ben bilgi sahibi degilim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yinede sağolun Artı 0 Eksi
hetede dedi: Hocam siz ticket atın bence bahsettiğiniz durumda ben bilgi sahibi degilim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yinede sağolun
M Magierbaba Femtopat Katılım 1 Ağustos 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #8 Berkulhaş dedi: Anladım hocam yinede sağolun Genişletmek için tıkla... çözebildinizmi hala aynı sorun Artı 0 Eksi
Berkulhaş dedi: Anladım hocam yinede sağolun Genişletmek için tıkla... çözebildinizmi hala aynı sorun