Valorant Alt+Tab atınca ekran siyah oluyor

Bowsluq

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NZXT H9 flow
Amd Ryzen 5 7600x
Gigabyte B650M DS3H
Kingston Fury Beast RGB cl36 5600mhz 48 Gb
Colorful RTX 4060 TI iGame Ultra
Cougar CGR Polar 1200 W
Yaklaşık 3 aydır Valorant'ta bir problemim var. Alt Tab atınca ekran 3-4 saniyeliğine siyah oluyor başka hiçbir oyunda olmuyor. Monitörün kendi çözünürlüğünde oynuyorum. Ekran kartı ayarıyla alakalı olabilir dedim ve ona da baktım ancak hangi çözümü uyguladıysam olmadı. AMD ekran kartı kullanıyorum bu konu hakkında bilgisi çözümü olan varsa yardım edebilir mi?

AMD'yle alakalı olduğunu sanmıyorum RTX laptopumda da oluyordu AMD sistemimde de oluyor. Normal bişey heralde.

AMD'yle alakalı olduğunu sanmıyorum RTX laptopumda da oluyordu AMD sistemimde de oluyor. Normal bir şey herhalde.

Daha önceden böyle bir problem yoktu o yüzden herhangi bir oyunda problem yok sadece Valorant'ta oluyor.

Daha önceden böyle bir problem yoktu o yüzden herhangi bir oyunda problem yok sadece Valorant'ta oluyor.
Hocam o tam ekrandan bi anda pencereliye geçiş yapınca oluyor galiba. Ayarlardan pencereli yapıp alt tab atarsanız o sorun olmaz. Ama tam ekran tam olmaz bu seferde.

Yaklaşık 3 aydır Valorant'ta bir problemim var. Alt Tab atınca ekran 3-4 saniyeliğine siyah oluyor başka hiçbir oyunda olmuyor. Monitörün kendi çözünürlüğünde oynuyorum. Ekran kartı ayarıyla alakalı olabilir dedim ve ona da baktım ancak hangi çözümü uyguladıysam olmadı. AMD ekran kartı kullanıyorum bu konu hakkında bilgisi çözümü olan varsa yardım edebilir mi?

Hocam oyun çözünürlüğü 1920x1080 değilse bende de oluyor bende çözemedim.

Aynı sorun ben de Windows 11 de oluyordu.
Bir süre pencereli tam ekranda kullanınca düzelmişti.
Fakat o da bozulmuştu bir zaman sonra.
Windows 10'a dönünce düzeldi.
Bilemiyorum belki formatla düzelebilir sizde de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı