alkansalih Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 480 GB HIKVISION SSD Ekran kartı RX 570 4GB ROG Anakart H510M H İşlemci İ3 10100F Herkese iyi sosyaller dilerim sadece Valorant'a Alt Tab atınca siyah ekran gelip 3 saniye sonra normale dönüyor. Format attım gene aynı problem devam ediyor. Pencereli tam ekrana aldım fakat gene aynı problem devam ediyor sadece Valorant'a yapıyor bu sorunu. Eski kartım ROG STRIX 960'dı bunda öyle bir problemle karşılaşmadım. Fakat AMD Radeon RX 570 aldığımdan belli sorun böyle. Edit: (driveri sil yükle yaptım düzeldi) konu kapatılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Herkese iyi sosyaller dilerim sadece Valorant'a Alt Tab atınca siyah ekran gelip 3 saniye sonra normale dönüyor. Format attım gene aynı problem devam ediyor. Pencereli tam ekrana aldım fakat gene aynı problem devam ediyor sadece Valorant'a yapıyor bu sorunu. Eski kartım ROG STRIX 960'dı bunda öyle bir problemle karşılaşmadım. Fakat AMD Radeon RX 570 aldığımdan belli sorun böyle. Edit: (driveri sil yükle yaptım düzeldi) konu kapatılabilir.
Ensar Furkan yaşar Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 alkansalih dedi: Herkese iyi sosyaller dilerim sadece Valorant'a Alt Tab atınca siyah ekran gelip 3 saniye sonra normale dönüyor. Format attım gene aynı problem devam ediyor. Pencereli tam ekrana aldım fakat gene aynı problem devam ediyor sadece Valorant'a yapıyor bu sorunu. Eski kartım ROG STRIX 960'dı bunda öyle bir problemle karşılaşmadım. Fakat AMD Radeon RX 570 aldığımdan belli sorun böyle. Genişletmek için tıkla... Bence çok cidiye alınacak bir sorun değil driver güncel mi? Artı 0 Eksi
alkansalih dedi: Herkese iyi sosyaller dilerim sadece Valorant'a Alt Tab atınca siyah ekran gelip 3 saniye sonra normale dönüyor. Format attım gene aynı problem devam ediyor. Pencereli tam ekrana aldım fakat gene aynı problem devam ediyor sadece Valorant'a yapıyor bu sorunu. Eski kartım ROG STRIX 960'dı bunda öyle bir problemle karşılaşmadım. Fakat AMD Radeon RX 570 aldığımdan belli sorun böyle. Genişletmek için tıkla... Bence çok cidiye alınacak bir sorun değil driver güncel mi?
Mustafa Mihail Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 466 Çözümler 5 2 Mayıs 2023 #3 Çözünürlük değişiyordur. Bence gayet normal. Artı 0 Eksi
KS KS alkansalih Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Mustafa Mihail dedi: Çözünürlük değişiyordur. Bence gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 1080p ekranım oyunda da 1080p. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Mustafa Mihail dedi: Çözünürlük değişiyordur. Bence gayet normal. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 1080p ekranım oyunda da 1080p.
2 260116 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 597 Çözümler 2 2 Mayıs 2023 #5 Normalde HDR ı açtığım zaman böyle yapar bende. O kartta HDR olduğunu da sanmıyorum. Neden acaba Artı 0 Eksi
KS KS alkansalih Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #6 Ensar Furkan yaşar dedi: Bence çok cidiye alınacak bir sorun değil driver güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. 260116 dedi: Normalde HDR'ı açtığım zaman böyle yapar bende. O kartta HDR olduğunu da sanmıyorum. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Ensar Furkan yaşar dedi: Bence çok cidiye alınacak bir sorun değil driver güncel mi? Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. 260116 dedi: Normalde HDR'ı açtığım zaman böyle yapar bende. O kartta HDR olduğunu da sanmıyorum. Neden acaba? Genişletmek için tıkla...
Ensar Furkan yaşar Picopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #7 alkansalih dedi: Sürücüler güncel hocam. Eki Görüntüle 1763838 Genişletmek için tıkla... Normal bence korkulacak bir şey yok ben CS:GO'da allt+Tab yapınca oyundan çıkıyor. Artı 0 Eksi
alkansalih dedi: Sürücüler güncel hocam. Eki Görüntüle 1763838 Genişletmek için tıkla... Normal bence korkulacak bir şey yok ben CS:GO'da allt+Tab yapınca oyundan çıkıyor.