K keskinslender Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 25 19 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Valorant oynarken Alt+Tab attığım zaman 4-5 saniye siyah ekran alıyorum ve USB çıkartıp takma sesi geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar Valorant oynarken Alt+Tab attığım zaman 4-5 saniye siyah ekran alıyorum ve USB çıkartıp takma sesi geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 19 Nisan 2022 #2 keskinslender dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken Alt+Tab attığım zaman 4-5 saniye siyah ekran alıyorum ve USB çıkartıp takma sesi geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Odaklanma Yardımı ayarını kapatın. Windows ayarları üzerinden odaklanma yardımı ayarını bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
keskinslender dedi: Arkadaşlar Valorant oynarken Alt+Tab attığım zaman 4-5 saniye siyah ekran alıyorum ve USB çıkartıp takma sesi geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Odaklanma Yardımı ayarını kapatın. Windows ayarları üzerinden odaklanma yardımı ayarını bulabilirsiniz.
KS KS K keskinslender Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 25 19 Nisan 2022 #3 Sosyal Kullanıcısı dedi: Odaklanma Yardımı ayarını kapatın. Windows ayarları üzerinden odaklanma yardımı ayarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten Artı 0 Eksi
Sosyal Kullanıcısı dedi: Odaklanma Yardımı ayarını kapatın. Windows ayarları üzerinden odaklanma yardımı ayarını bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kapalı zaten