Çözüldü Valorant Alt+Tab basınca çöküyor

• Konuyu başlatan ayay
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 4.014
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ayay

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB RAM
Ekran kartı
NVIDIA RTX4060
İşlemci
Intel i7 13.nesil 2.4GHz
Valorant'ta güncelleme sonrası oyunda Alt+Tab atıyorum ve oyunum sürekli ekran kartın çöktü güncel olduğundan emin ol hatası veriyor GeForce Experience üstünden tüm güncellemelerini yaptım ama sorunu çözemiyorum. Ekran kartım NVIDIA RTX4060, laptop kullanıyorum, harici olarak Intel Irisx ekran kartı var bir de oyun harici normal kullanımlar için. Sorunu çözmek için oyunu tamamen temiz bir şekilde kaldırdım, tekrar yükledim Vanguard'ı sildim tekrar yükledim, ekran kartımı bir önceki sürümüyle kurdum, bütün güncellemeleri yaptım ve sorunumu çözemedim bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Yeni güncelleme yapılınca sorunum çözüldü ama yapılmadan önce de pencereli tam ekranda kullandım uzun bir süre ve Alt Tab atmadım. Benim sorunum tamamen oyunla alakalıydı başka oyunlarda almadım aynı hatayı.

Hocam bende de aynı laptop var ve War Thunder ile Bannerlord'da aynısı oluyor çözüm buldunuz mu?

Yeni güncelleme yapılınca sorunum çözüldü ama yapılmadan önce de pencereli tam ekranda kullandım uzun bir süre ve Alt Tab atmadım. Benim sorunum tamamen oyunla alakalıydı başka oyunlarda almadım aynı hatayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…