OrackBobama Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.780 Makaleler 6 Çözümler 556 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 13 Aralık 2021 #2 Oyun tam ekran pencereli modda olabilir mi? Artı 0 Eksi
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #3 OrackBobama dedi: Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle oluyor sadece valorant değil diğer oyunlardada. Alt tab yapmadan önce oyunun sesini kısıyordum. Artı 0 Eksi
OrackBobama dedi: Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bendede öyle oluyor sadece valorant değil diğer oyunlardada. Alt tab yapmadan önce oyunun sesini kısıyordum.
lnkoom Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #4 OrackBobama dedi: Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu sanırım bir sorun değil bende de öyleydi. Alta inmeden önce oyunun sesini kısın. Artı 0 Eksi
OrackBobama dedi: Yeni sistem aldım ancak böyle garip bir durumla karşılaşmamıştım, daha öncesinde çözümünü bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu sanırım bir sorun değil bende de öyleydi. Alta inmeden önce oyunun sesini kısın.
KS KS OrackBobama Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #5 Xantern dedi: Oyun tam ekran pencereli modda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hayır dostum lnkoom dedi: Bu sanırım bir sorun değil bende de öyleydi. Alta inmeden önce oyunun sesini kısın. Genişletmek için tıkla... önceden olmuyordu ve rahatsız ediyor kısa süreli alt+tab yaptığımda Artı 0 Eksi
Xantern dedi: Oyun tam ekran pencereli modda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... hayır dostum lnkoom dedi: Bu sanırım bir sorun değil bende de öyleydi. Alta inmeden önce oyunun sesini kısın. Genişletmek için tıkla... önceden olmuyordu ve rahatsız ediyor kısa süreli alt+tab yaptığımda
lnkoom Decapat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #6 OrackBobama dedi: Hayır dostum Önceden olmuyordu ve rahatsız ediyor kısa süreli Alt+Tab yaptığımda Genişletmek için tıkla... Önceden olmuyorsa bilmiyorum dostum benim oynadığım dönemde bende hep vardı bu olay Artı 0 Eksi
OrackBobama dedi: Hayır dostum Önceden olmuyordu ve rahatsız ediyor kısa süreli Alt+Tab yaptığımda Genişletmek için tıkla... Önceden olmuyorsa bilmiyorum dostum benim oynadığım dönemde bende hep vardı bu olay
CidQu Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 522 Çözümler 8 14 Aralık 2021 #7 Oyun içerisinde bir ayarı olabilir. CS:GO'da böyle bir ayar var, "Arka plana geçildiği zaman sesleri kapat" gibisinden. Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde bir ayarı olabilir. CS:GO'da böyle bir ayar var, "Arka plana geçildiği zaman sesleri kapat" gibisinden.
KS KS OrackBobama Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #8 CidQu dedi: Oyun içerisinde bir ayarı olabilir. CS:GO'da böyle bir ayar var, "Arka plana geçildiği zaman sesleri kapat" gibisinden. Genişletmek için tıkla... oyun arka plandayken müzik seslerini kapat var ama nafile Artı 0 Eksi
CidQu dedi: Oyun içerisinde bir ayarı olabilir. CS:GO'da böyle bir ayar var, "Arka plana geçildiği zaman sesleri kapat" gibisinden. Genişletmek için tıkla... oyun arka plandayken müzik seslerini kapat var ama nafile