gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 151 12 Ocak 2022 #1 Ben laptoptan oynuyorum, çift monitör fakat ana monitörde tam ekran olmuyor. Laptopta tek ekranda oluyor. Nedeni ne? Herkeste oluyor bu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022
Ben laptoptan oynuyorum, çift monitör fakat ana monitörde tam ekran olmuyor. Laptopta tek ekranda oluyor. Nedeni ne? Herkeste oluyor bu.
KS KS gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 151 13 Ocak 2022 #11 aliaksandr dedi: Oyun ne? Genişletmek için tıkla... Valorant. aliaksandr dedi: Oyun ne? Genişletmek için tıkla... Valorant. Son düzenleme: 13 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
aliaksandr dedi: Oyun ne? Genişletmek için tıkla... Valorant. aliaksandr dedi: Oyun ne? Genişletmek için tıkla... Valorant.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 13 Ocak 2022 #12 gktrcool dedi: Valorant. Valorant. Genişletmek için tıkla... Youtubea Valorant blackbar sorunu diye aratın birkaç video gördüm ama kendim Valorant oynamadığım için bilemiyorum. Artı 0 Eksi
gktrcool dedi: Valorant. Valorant. Genişletmek için tıkla... Youtubea Valorant blackbar sorunu diye aratın birkaç video gördüm ama kendim Valorant oynamadığım için bilemiyorum.