B benimlekayboldun Yoctopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #1 Valorant'a geri döndüm ve Digital vibrance ayarı lazım. Ayarınızı atabilir misiniz?
nanVic Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 342 Çözümler 1 29 Kasım 2021 #2 benimlekayboldun dedi: Valorant'a geri döndüm ve Digital vibrance ayarı lazım. Ayarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
benimlekayboldun dedi: Valorant'a geri döndüm ve Digital vibrance ayarı lazım. Ayarınızı atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
B benimlekayboldun Yoctopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #3 nanVic dedi: Eki Görüntüle 1228818 Genişletmek için tıkla... Doygunluk 200'de fakat oyunda değişiklik olmuyor sadece renkler daha canlı.
nanVic dedi: Eki Görüntüle 1228818 Genişletmek için tıkla... Doygunluk 200'de fakat oyunda değişiklik olmuyor sadece renkler daha canlı.
nanVic Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 342 Çözümler 1 29 Kasım 2021 #4 benimlekayboldun dedi: Doygunluk 200'de fakat oyunda değişiklik olmuyor sadece renkler daha canlı. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğim ayarları denediniz mi? sadece birini fullemek pek sonuç vermez Ayrıca monitörünüze göre de değişiklik gösterir gördüğünüz renk kalitesi
benimlekayboldun dedi: Doygunluk 200'de fakat oyunda değişiklik olmuyor sadece renkler daha canlı. Genişletmek için tıkla... Gösterdiğim ayarları denediniz mi? sadece birini fullemek pek sonuç vermez Ayrıca monitörünüze göre de değişiklik gösterir gördüğünüz renk kalitesi