E Eresbos Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım?
4 412473 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Nisan 2021 #2 Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ticket atın ama %90 alamazsınız. Random Hesap almanızı da önermem hem legal değil.
Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam ticket atın ama %90 alamazsınız. Random Hesap almanızı da önermem hem legal değil.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.452 Makaleler 3 Çözümler 58 15 Nisan 2021 #3 Valorant Destek ekibine ticket atmaktan başka yapacağınız bir şey yok.
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Desteğe yazarken hesabı satın aldığınızı söylemeyin yoksa hesap banlanır.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Nisan 2021 #5 Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Amerika'da yaşıyordum. Buraya ailemi ziyarete ve iş amaçllı olarak geldim. Artık burada yaşayacağım derseniz olabilir.
Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Amerika'da yaşıyordum. Buraya ailemi ziyarete ve iş amaçllı olarak geldim. Artık burada yaşayacağım derseniz olabilir.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 15 Nisan 2021 #6 RUSHTOB dedi: Amerika'da yaşıyordum. Buraya ailemi ziyarete ve iş amaçllı olarak geldim. Artık burada yaşayacağım derseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Work and traveldan döndüm demek daha mantıklı.
RUSHTOB dedi: Amerika'da yaşıyordum. Buraya ailemi ziyarete ve iş amaçllı olarak geldim. Artık burada yaşayacağım derseniz olabilir. Genişletmek için tıkla... Work and traveldan döndüm demek daha mantıklı.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 15 Nisan 2021 #7 Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Ben kendim yaşadım. İmkansız.
Eresbos dedi: Valorant random hesap aldım içinden asil vandal çıktı. Tek sıkıntı hesabın Amerika sunucusunda olması. Nasıl TR'ye alacağım? Genişletmek için tıkla... Alamazsın. Ben kendim yaşadım. İmkansız.