xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #11 Sağ olun ,vazgeçtim durduk yere temiz hesapla ban yemeye gerek yok.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.769 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #12 Yanlış bilgi: Riot Games dosyalarının değiştirilmesi kesin olarak yasaklanmıştır. Bir videodan dolayı ban yemezsiniz, ki Riot Client'tan dosyaları onar dediğiniz zaman tekrar eski haline dönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2025
Bir videodan dolayı ban yemezsiniz, ki Riot Client'tan dosyaları onar dediğiniz zaman tekrar eski haline dönüyor.
General5306 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 567 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 7500F PALİT İNFİNİTY 5060 Tİ 16GB 6400MHZ 2X16 GB RAM 1 TB SSD KLAVYE MCHOSE ACE 68 E SPORTS MOUSE SCYROX V6 KULAKLIK FİFİNE H9 Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #13 misty rosetta dedi: Bir videodan dolayı ban yemezsiniz, ki Riot Client'tan dosyaları onar dediğiniz zaman tekrar eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Yer hocam oyunun dosyalarını değiştiriyorsun sonuçta yapan adam da diyor ban sebebi diye. Yani herkese beğenmedim atmışsınız ama ban yer oyundan.
misty rosetta dedi: Bir videodan dolayı ban yemezsiniz, ki Riot Client'tan dosyaları onar dediğiniz zaman tekrar eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Yer hocam oyunun dosyalarını değiştiriyorsun sonuçta yapan adam da diyor ban sebebi diye. Yani herkese beğenmedim atmışsınız ama ban yer oyundan.