Valorant anakart bani

İşletim sistemi
Windows 10

ÖzgürBecerik26

Centipat
2.el bilgisayar satın aldım ve yüksek FPS aldığı için bilgisayarımda oynamak için oturum açtım oyuna girdikten sonra 1 el tırmanış girdim ve ondan sonra hesabım kalıcı olarak banlandı uyarısını aldım ve bu sadece benim çarım için geçerli değil kardeşim ve kuzenimin hesapları da ban yedi.
Büyük ihtimalle bilgisayarın eski sahibi Valorant oynayıp hile yaptığı için anakart banı yemiştir ve biz bunu çarlarımız ban yedikten sonra anladık bunun çözümü nedir?

Sizce geri acarlar mı? Sonucta hile kullanan birisi degilim. Daha önceden yapilmis bir şey bu...

Ticket atip sorununuzu belirtin, acacaklarini sanmiyorum ama en azindan sansinizi deneyebilirsiniz. Ticket atmaktan baska yapabileceginiz bir sey yok, saticiyla iletisime falan gecebilirsiniz belki.

Açmazlar. Çözümü yok ne yazık ki.

Artı -1 Eksi
Destek ekibi ile iletişime geçip yeterli kanıtları sunarsanız bir ihtimal var lakin yine de emin konuşamıyorum. Aldığınıza dair belgeleri falan kanıt olarak atabilirsiniz. Anlayışlı olacaklardır lakin sonucu kestiremiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun, kullandığınız bilgisayarda warez, crack, hile vs gibi programlar bulunuyorsa Vanguard sizi yasaklamış olabilir. Genellikle donanım yasaklamalarının süresi 3 ay oluyor, maalesef hesaplar için yapabileceğiniz bir şey yok. Riot Games'e destek bileti gönderirseniz size banınızın kalkacağı tarihi söyleyeceklerdir. Büyük ihtimalle bilgisayarınızın eski sahibi Valorant'dan yasaklama aldığı için bu sorunu yaşadınız.

Hocam tüm çarlar yediğine göre HWID ban hemen endişelenmeyin valoranta ticket atarsanız ve iyi bir savunma yaparasanız ve haklı bulunursanız cezanız 3 aya düşer. Aynı sorunu 1 hafta önce yaşadık arkadaşımla ceza yedi ertesi gün ticket attı bir Türk abimiz yanıtladı. Kısacası çok endişelenmeyin büyük ihtimalle açïlır.

Hesaplarınız için geçmiş olsun onlara yapılabilecek maalesef bir şey yok. Valorant destek sayfası üzerinden destek bileti oluşturun 3 ay sonra cihaz banının kalkacağından bahseteceklerdir. Ben 3 ay bekleyemem dersen de anakartının BIOS sürümünü güncelle eğer güncel ise eski BIOS sürümünü kur ardından güncel olanını tekrar kur cihaz banın kalkacaktır.

Ban zaten 3 ay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…