Valorant angle snapping ban sebebi mi?

YiğitSRN

Hectopat
Daha fazla  
Açı kapatma dediğimiz olay mesela fare ile bir çizgi çizdiniz buradaki yamuklukları en düz hale getirip daha senkronize bir çizgi haline getiriyor, bu özelliği SteelSeries daha iyi yapmış, ben ASUS kullanıyorum ve kusursuz bir çizgi haline getirmiyor, az önce bir arkadaş, arkadaşının bu olaydan dolayı ban yediğini söyledi ama doğruluğunu bilmiyorum. Bu ban sebebi olan bir şey mi? Angle snapping dediğimiz şey mantıken FPS oyunları için yapılmış bir şeydir o yüzden ban sebebi olduğunu da düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ban sebebi olmadığını düşünen arkadaşlar bir süre sonra nedensiz yere ban yedim diye konu açan arkadaşlara dönüşecekler sonuçta riskli bir işlem kimse %100 ban sebebi değildir diyemez.

Ben derim ban sebebi degil.

Oyuna ait olmayan bir yazılım.
Oto aim, wallhack gibi hileler de mantıken fps oyunları için yapılıyor. Harici yazılım oldukları için ban sebebi. Oyunun bir parçası değiller. Oyunun kendisi bizzat çıkıp şu şu ek programları kullanmak yasal demediği sürece istediği an banlar.
Aslına bakarsan tonla youtube da ağlayan var fare yazılımı sebebiyle ban yiyip.

Evet, mantıklı ve doğru hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…