Valorant aniden donma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Batboys

Hectopat
Valorant aniden donuyor. Öyle bir donuyor ki bilgisayar da donuyor. Yani oyun donunca hiçbir şey yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar öncelikle iyi forumlar şöyle diyeyim sistemin iyiyse Valorant kaynaklı olabilir çünkü kapalı betada olduğu için bazı sıkıntılar olabiliyor.
İkinci olarak da oyundayken arka planda başka bir şey kendi kendine açılmış olabilir Steam, Discord gibi bunları kontrol edebilirsin.

Merhabalar öncelikle iyi forumlar şöyle diyeyim sistemin iyiyse Valorant kaynaklı olabilir çünkü kapalı betada olduğu için bazı sıkıntılar olabiliyor.
İkinci olarak da oyundayken arka planda başka bir şey kendi kendine açılmış olabilir Steam, Discord gibi bunları kontrol edebilirsin.

Görev yöneticisinden hepsinş kapatıyorum. Ama olmuyor. Aniden loss %17 oluyor sonra %50 70'lere çıkıyor donuyor.

Aynı sorun bende de var FPS drop yiyor oyun. PUBG Lite'da da benzer sorunlar oluyor ve direkt olarak pingle bağlantılı olduğunu anlayabiliyorum. Ancak Valorant'da ping sorunu ekrandaki bilgilere bakarsam yok. PKT loss oluyor genelde ve bununla yani internet bağlantısı ile alakalı olabilir. Diğer yandan CPU ve GPU çözümleme hızları yüksek görünüyor bu kasma anlarında. Onun dışında 80-100 arası FPS alıyorum buraya kadar sorun yok zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı