Valorant aniden yükselen ping

İşletim sistemi
Windows 10

ugurysrr

Hectopat
Valorant'ta pingim 18 20 iken bir anda 300-600 arasında bir ping değerine çıkıyor ve yaklaşık 5 saniye kadar sonra tekrar düşüyor. Diğer oyunlarda ( CS:GO, PUBG vb.) sabit 50-70 ping alıyorum. Valorant'ta neden pingim böyle yükseliyor?

Aynı durum bende de oluyor. Tam savaşırken oluyor bazen kafayı yiyorum. Çözümü merak ettim takipteyim.

Şunu bir deneyin isterseniz;
Oyunun kısayolunun hedef kısmına --disable-Auto-launch yazın. Akabinde oyunu yönetici olarak çalıştırın. Açtığınızda Alt+Tab yaparak masasüstüne varın. Görev yöneticisine girin oyuna öncelik atıyın.
Öncelik ata > normalin üstünde veya yüksek.

Bende de oluyor idi, ve ben sinirlenip görev yöneticisini kontrol ettiğimde, "wsappx" adlı bir servis vardı ve başta idi (sıralamayı en çok kullanan şeklinde değiştirdiğimde) fakat interenet kullanmıyor gibi duruyordu ve ben bir deneyeyim dedim ve kapattım, daha sonra pingim hiç artmadı fakat Windows uygulaması olduğu için durmadan açılıyor ve kapatıyorum. Belki sizinki de bundan kaynaklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…