Valorant Anomali Ghost alınır mı?

Ahmed.arif

Hectopat
Daha fazla  
Hiç ghost desenim yok. Bir tane almayı düşünüyorum. Bugün de mağazaya anomali ghost gelmiş sizce alınır mı? Çabuk sıkıyor mu? Ne zaman geleceği belli olmasa da gaia, Fatih gibi desenleri beklemek daha mı mantıklı olur? Yoksa hazır gelmişken anomali alayım mı?

Yağmacı ve afetle beraber en iyi ghost skinlerinden bence. Fatih zaten aşırı klasik oldu pek güzel gelmiyor bana. Ama skin konusu tamamen öznel kendiniz karar vermelisiniz.

Senin zevkini bilemeyiz ama ben olsam alırdım amomali diğer ikisinden daha iyi bence.

Yağmacı ve afetle beraber en iyi ghost skinlerinden bence. Fatih zaten aşırı klasik oldu pek güzel gelmiyor bana. Ama skin konusu tamamen öznel kendiniz karar vermelisiniz.

Teşekkür ederim. Biraz daha düşüneyim eve gidince biraz da cyrax Ghost'u inceler ona göre ikisinden birini alırım diye düşünüyorum. Sizce cyrax nasıl peki anomaliye kıyasla?

Teşekkür ederim. Biraz daha düşüneyim eve gidince biraz da cyrax Ghost'u inceler ona göre ikisinden birini alırım diye düşünüyorum. Sizce cyrax nasıl peki anomaliye kıyasla?

Cyrax'ın özellikle ghostunu gram beğenmedim. Set olarak da iyi değil Ghost'u hiç iyi değil bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı