- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar iyi günler hepinize. Genellikle CS:GO ve Valorant oynuyorum. Ama ikisinde de rank kasmak gibi bir derdim olmadı şu ana kadar. CS:GO MM'de rank kasmamamın sebebi çok hile olması ve artık bıkmam bu hilelerden. FACEIT gibi platformlar için aimim ve oyun bilgim yeterli düzeyde ancak internetim kötü. Şöyle açıklayayım 64 tick Valve sunucularında bile 90Ms'in altına inmiyor. Rank kasabileceğim, internetimin buna izin verdiği tek oyun Valorant. Ama oraya gelince de düşük ranktan kaynaklı bir kanser problemi başlıyor. Benden kötü oynamasına rağmen 7-0 kaybettiğimiz maçta FF verelim dediğim için küfürler saydıran veletler gibi birçok neden var. Yanımda bir takım arkadaşı olsa bunu takmayacağım bile. Bakın ben trigger birisi değilim, yani kimseye sinirlenip bağırmam, kötü de davranmam oyunda. Ama birisi de bana laf ederse karşılık veririm hiç çekinmem.
Eğer Valorant'ta rank kasmak istiyorsam bana bir takım veya bir takım arkadaşı lazım. Çok uzattım, kafanızı yordum, kusura bakmayın. Şunu da diyeyim; her gün her saat giremem, çünkü derslerimi biraz daha ön planda tutuyorum. Oyun bilgime ve yeteneğime gelecek olursak direkt instalock atan birisi değilim. Breach ve Skye oynuyorum genellikle. Maplerin hepsini de biliyorum ve aimim gümüş II-III seviyesinde. Şimdiden teşekkür ederim.
Eğer Valorant'ta rank kasmak istiyorsam bana bir takım veya bir takım arkadaşı lazım. Çok uzattım, kafanızı yordum, kusura bakmayın. Şunu da diyeyim; her gün her saat giremem, çünkü derslerimi biraz daha ön planda tutuyorum. Oyun bilgime ve yeteneğime gelecek olursak direkt instalock atan birisi değilim. Breach ve Skye oynuyorum genellikle. Maplerin hepsini de biliyorum ve aimim gümüş II-III seviyesinde. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: