LoxAlper Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Mağazamda asil karambit var ve hedefim uzaylı avcısı almak. Şimdi geldiği için almak istiyorum, kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?
Mağazamda asil karambit var ve hedefim uzaylı avcısı almak. Şimdi geldiği için almak istiyorum, kararsız kaldım. Siz ne dersiniz?
tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Açıkçası ben Asil Karambit sevmiyorum. Kesinlikle Xenohunter.
2 296105 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.130 Çözümler 4 17 Aralık 2023 #3 Asil skini genel olarak iyidir ama karambit hâli pek durmamış ben önermem
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 LoxAlper dedi: Mağazamda asil karambit var ve hedefim uzaylı avcısı almak. Şimdi geldiği için almak istiyorum, kararsız kaldım. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Yenur OMEGA 5.
LoxAlper dedi: Mağazamda asil karambit var ve hedefim uzaylı avcısı almak. Şimdi geldiği için almak istiyorum, kararsız kaldım. Siz ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Yenur OMEGA 5.
jwamin Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 417 Çözümler 2 17 Aralık 2023 #5 Uzaylı avcısı beklemeye değer. Ayrıca ocak ayında Kickoff formatında bir turnuva olacak. Lockin turnuvası gibi olduğu için muhtemelen kısıtlı süre için özel bir bıçak getirecekler. Bence onu bekleyin.
Uzaylı avcısı beklemeye değer. Ayrıca ocak ayında Kickoff formatında bir turnuva olacak. Lockin turnuvası gibi olduğu için muhtemelen kısıtlı süre için özel bir bıçak getirecekler. Bence onu bekleyin.