fredb Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Ben kendime bir Phantom alacağım da ikisi arasında kaldım. Asil Phantom'un öldürme efekti mermi değiştime efekti VA özel harekata göre ama bir tek renkleri iyi değil özel harekat Phantom'da da ses falan iyi arada kaldım, size hangisini almalıyım?
Ben kendime bir Phantom alacağım da ikisi arasında kaldım. Asil Phantom'un öldürme efekti mermi değiştime efekti VA özel harekata göre ama bir tek renkleri iyi değil özel harekat Phantom'da da ses falan iyi arada kaldım, size hangisini almalıyım?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 1 Kasım 2024 #2 Ozel harekat hissiyat olarak o kadar iyi ki. Asil sıkıyor bir sure sonra bence.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 756 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Kasım 2024 #3 Özel hareket.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 1 Kasım 2024 #4 Özel Harekât Phantom bana kalırsa çok daha iyi ve çabuk sıkmıyor.
V Valtharion Picopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 Özel Harekat animasyonu olmamasına rağmen gerçekten büyülü bir skin. Hile varmışçasına vurduruyor.
fredb Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #6 Ahmet06han dedi: Ozel harekat hissiyat olarak o kadar iyi ki. Asil sıkıyor bir sure sonra bence. Genişletmek için tıkla... tamam tşk Eriksen dedi: Özel Harekât Phantom bana kalırsa çok daha iyi ve çabuk sıkmıyor. Genişletmek için tıkla... tşk
Ahmet06han dedi: Ozel harekat hissiyat olarak o kadar iyi ki. Asil sıkıyor bir sure sonra bence. Genişletmek için tıkla... tamam tşk Eriksen dedi: Özel Harekât Phantom bana kalırsa çok daha iyi ve çabuk sıkmıyor. Genişletmek için tıkla... tşk