H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 14 Ekim 2021 #1 Elom çok yüksek değil. Asil serisini genel olarak seviyorum. Sizce alınır mı?
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2021 #2 Bu mu oluyor? Pek güzel gelmedi bana.
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.177 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #3 Ben anomaliyi daha çok beğeniyorum.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #4 Hacışakirbey dedi: Elom çok yüksek değil. Asil serisini genel olarak seviyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Spectre alacaksan asil al. Müthiş bir hissiyatı var.
Hacışakirbey dedi: Elom çok yüksek değil. Asil serisini genel olarak seviyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Spectre alacaksan asil al. Müthiş bir hissiyatı var.
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 930 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 14 Ekim 2021 #5 Ben birkaç aydır kullanıyorum ve hala bence hissiyatı çok güzel. Asil serisini genel olarak bende beğeniyorum. Bence alınır.
Ben birkaç aydır kullanıyorum ve hala bence hissiyatı çok güzel. Asil serisini genel olarak bende beğeniyorum. Bence alınır.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 14 Ekim 2021 #6 Norman Jayden dedi: Eki Görüntüle 1189122 Bu mu oluyor? Pek güzel gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında skinlerin animasyonları çok iyi oluyor. AdimOmerDeniz dedi: Spectre alacaksan asil al. Müthiş bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. wosvos72 dedi: Ben birkaç aydır kullanıyorum ve hala bence hissiyatı çok güzel. Asil serisini genel olarak bende beğeniyorum. Bence alınır. Genişletmek için tıkla... Siz de sağolun hocam. Umutcengz dedi: Ben anomaliyi daha çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o da aklımı çelmiyor değil.
Norman Jayden dedi: Eki Görüntüle 1189122 Bu mu oluyor? Pek güzel gelmedi bana. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında skinlerin animasyonları çok iyi oluyor. AdimOmerDeniz dedi: Spectre alacaksan asil al. Müthiş bir hissiyatı var. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. wosvos72 dedi: Ben birkaç aydır kullanıyorum ve hala bence hissiyatı çok güzel. Asil serisini genel olarak bende beğeniyorum. Bence alınır. Genişletmek için tıkla... Siz de sağolun hocam. Umutcengz dedi: Ben anomaliyi daha çok beğeniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o da aklımı çelmiyor değil.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 14 Ekim 2021 #7 Hacışakirbey dedi: Hocam aslında skinlerin animasyonları çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Animasyonunu bilemeyeceğim, oynamıyorum Valorant. Resimden gördüğüm kadarıyla aman aman güzel gelmedi.
Hacışakirbey dedi: Hocam aslında skinlerin animasyonları çok iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Animasyonunu bilemeyeceğim, oynamıyorum Valorant. Resimden gördüğüm kadarıyla aman aman güzel gelmedi.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.046 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 14 Ekim 2021 #8 Birden fazla spectre skinim var. (Yitik, Uranyum Nöro Ateşleyici, Afet, Anomali, Asil) Aralarında en sevdiğim Asil. Öldürme sesi, doldurma efekti falan çok tatlı.
Birden fazla spectre skinim var. (Yitik, Uranyum Nöro Ateşleyici, Afet, Anomali, Asil) Aralarında en sevdiğim Asil. Öldürme sesi, doldurma efekti falan çok tatlı.