A almanarabaasıgı_61 Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 Merhabalar bende Ejder Vandal var. Ama mağazama Asil Vandal geldi almak istiyorum. Sizce alınır mı?
ayranimdokulmesin Decapat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 Yağmacı vandal dışında hiçbir skini almanızı önermiyorum.
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 Ejder yeterli aslında. He Asil'in baya hoş bir hissiyatı var. Alınabilir tabii.
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #4 Asil Vandal oyunun açık ara fark ile en iyi skinidir. Kesinlikle öneririm.
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 6 Şubat 2022 #5 almanarabaasıgı_61 dedi: Merhabalar bende Ejder Vandal var. Ama mağazama Asil Vandal geldi almak istiyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz bulsamda ejderya yeterlidir.
almanarabaasıgı_61 dedi: Merhabalar bende Ejder Vandal var. Ama mağazama Asil Vandal geldi almak istiyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Gereksiz bulsamda ejderya yeterlidir.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #6 Hissiyatı çok güzel kesinlikle alınır. Ejder bir süre sonra sıkıyor, asilden hala sıkılmadım. Tabii bu benim kişisel düşüncem.
Hissiyatı çok güzel kesinlikle alınır. Ejder bir süre sonra sıkıyor, asilden hala sıkılmadım. Tabii bu benim kişisel düşüncem.
Akinn1907 Zeptopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #7 Kesinlikle Asil Vandal. Her ne kadar kostümlerin vuruşa etkisi olmadığı söylense de Asil'in etkisi az da olsa var diye düşünüyorum.
Kesinlikle Asil Vandal. Her ne kadar kostümlerin vuruşa etkisi olmadığı söylense de Asil'in etkisi az da olsa var diye düşünüyorum.