Çözüldü Valorant atlanan eğitim kısmındaki ödüller tekrar alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
13
Daha fazla  
Dün VALORANT girdiğimde 4-5 ajan fotoğrafı görmüştüm, hepsinin altında da "bu ödülü almak için tüm görevleri tamamla" yazıyordu ve ben de anlamayıp oyundan çıkmıştım. Sonra girdiğimde tekrar karşıma çıkmadı ve ödüller de elimde olmayan ajanlardı. Benim bu ödülleri alma şansım var mı şuan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam o sizin dediğiniz Valorant'a yeni başlayanlar için oluşturulmuş bir temel eğitim kısmı. 8.10 yamasıyla eski kontratın yerine geçecek şekilde eklendi fakat malumunuz Riot bug'sız bir oyun yapamadığından dolayı her oyuncunun karşısına tanıtım ekranı çıkmış, siz zaten bu kontrattaki 2 ajan alma hakkınızı da kullandınız ve bu kontratı bitirdiniz.
Hocam o sizin dediğiniz Valorant'a yeni başlayanlar için oluşturulmuş bir temel eğitim kısmı. 8.10 yamasıyla eski kontratın yerine geçecek şekilde eklendi fakat malumunuz Riot bug'sız bir oyun yapamadığından dolayı her oyuncunun karşısına tanıtım ekranı çıkmış, siz zaten bu kontrattaki 2 ajan alma hakkınızı da kullandınız ve bu kontratı bitirdiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı