Atentie trag Centipat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir?
Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #2 Şanslıymışsın demek ki.
swysq Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 275 Çözümler 2 7 Nisan 2024 #3 Nasıl bir açıklama bekliyorsunuz ki anlamadım
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.712 Çözümler 10 7 Nisan 2024 #4 Atentie trag dedi: Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Şans,bal,abdest...
Atentie trag dedi: Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Şans,bal,abdest...
Expanding Kilopat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 119 7 Nisan 2024 #5 Atentie trag dedi: Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bala atmışssın demek kendini geliştirerek istikrarlı bir şekilde hep ace atabilirsin.
Atentie trag dedi: Valorant'ta gümüş eloda aynı maç içinde bir el Full HS ace attım. Diğer ellerde kötüleştim. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Bala atmışssın demek kendini geliştirerek istikrarlı bir şekilde hep ace atabilirsin.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 7 Nisan 2024 #6 Sadece şans maç atmadan önce ısınmalısın faydası olacaktır.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.767 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #7 Bala denk gelmiş olabilir, mesela ben de doğru düzgün hiç vuramadığım bir maçta durup dururken ace atmışım, maçtan önce elini ısıtırsan daha istikrarlı oynayabilirsin.
Bala denk gelmiş olabilir, mesela ben de doğru düzgün hiç vuramadığım bir maçta durup dururken ace atmışım, maçtan önce elini ısıtırsan daha istikrarlı oynayabilirsin.
lukitas716 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #8 ritmi yakalamak önemli