Valorant az LP veriyor

tH3as

Hectopat
Hesabım şu anda altın1, ben eskiden plat3'e kadar çıkmıştım sonrasında işte yeni sezon geldi beni TAA gümüş 1'e attı oyun 6-7 ay önce, kaybettiğim maçların çoğunda MVP idim. İşte ondan sonra böyle iş mi olur deyip oyunu sildim. Bu sıralar tekrar indiresim geldi, bölüm filan değişmiş yine rank atlama maçları yaptım tekrardan gümüş 1 attı bu sefer şaşırmadım dedim 6 aydır girmiyorum normaldir. Yine bazı maçları kaybettim ama 2 maçında MVP oldum 5 maçlık rank belirleme maçlarında. Neyse vurunca bu beni gümüş 1'den direk 3E filan atar diye oynamaya devam ettim, ama elo hell mi cart curt bir şeyler yemişim herhalde arkadaşlar öyle dedi o yüzden gümüş 1'den bütün rankları geçerek tekrar altına geldim.
İşte benim burada bir sorum var ben arkadşlarımla oynarken, ben o sıralar gümüş 2 Max 3tüm onların hesapları altın daydı ama tam bilmiyorum seviyeyi. İşte bütün onlardan fazla vurduğum maçlarda ya eşit LP alıyoruz ya da benden fazla alıyorlar(çatışma skorunda da üstteyim) niye böyle saçma sapan rank sistemi var tekrar sileceğim eşitsizlik böyle devam ederse. Hem fazla vuruyorum hem daha düşük ranktayım hem de az LP alıyorum :).

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı