Valorant azami FPS 1000 yapmak laptopa zarar verir mi?

bathndogan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Arkadaşlar, Valorant ya da CS:GO gibi oyunlarda azami FPS'ye "1000" yazmak laptopa zarar verir mi? Yoksa biz ne kadar 1000 yazsak bile ekran kartları kendini maksimum FPS'ye kadar çıkarır daha üstüne istese de zorlayamaz olayı mı var?

Arkadaşlar, Valorant ya da CS:GO gibi oyunlarda azami FPS'ye "1000" yazmak laptopa zarar verir mi? Yoksa biz ne kadar 1000 yazsak bile ekran kartları kendini maksimum FPS'ye kadar çıkarır daha üstüne istese de zorlayamaz olayı mı var?

1000FPS almıyorsan önemi yok artı olarak 1000FPS alsan bile o FPS'yi göremeyeceksiniz(Bildiğim kadarıyla 1000Hz bir monitör yok) o yüzden monitörünüzün HZ değerine sabitlemek mantıklıdır eğer takıntınız varsa biraz olsa üstüne sabitleyebilirsiniz?

1-Bir zarar vermez.
2-Boşuna işlemcini tam yükte kullanırsın
3-Ekranın 1000hz olmadığı için bir anlam ifade etmez.
4-Daha serin çalışması için FPS'i ekranınızın Hz değerine sabitleyin

Yok millet o yüzden 2080 super alıyor.😃

Ayarları doğru yaptıysanız ekran kartınız zaten tam performansla çalışıyordur. Azami FPS'i yükseltmek herhangi bir sorun yapmaz ve bir değişiklik de olmaz. Ayrıca, neden 1000 yapıyorsun ki?

Hocam yanlıslıkla 1020 FPS yapmıstım sonra 10 saniye laptop 200'lere çıkınca ben de düşündüm ki bu herhalde zorluyor kendini bayağı zarar verir diye hemen 60'a indirdim sonra ama.

Hocam kafayı mı sıyırdınız? 😂 Siz onu 999999 yapsanız bile bir şey değişmez. Alabileceğiniz en yüksek değeri alırsınız. Korkmayın. 1000 yapabilirsiniz. Zaten en fazla 200-300 alırsınız.
Karantina günleri hocam, paranoyaklaşma seviyem çok zirvelerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı