fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.870 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 3 Haziran 2021 #11 Pitbull0 dedi: Ben 1 sene ban yedim. Neymiş efendim toxiclik, Full adamlara küfür ediyorum diye. İlk katı kuralların geldiği gün bıçaklı hesabımı banladılar. Genişletmek için tıkla... Hak etmişsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Pitbull0 dedi: Ben 1 sene ban yedim. Neymiş efendim toxiclik, Full adamlara küfür ediyorum diye. İlk katı kuralların geldiği gün bıçaklı hesabımı banladılar. Genişletmek için tıkla... Hak etmişsiniz.
ARASMDN1 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 448 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #12 Pitbull0 dedi: Hocam toxiclik yapan adamlar yüzünden oyunu sildim. 1 sene sonra tekrar oynayacağım bakalım. O kadar para yatırdım. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş. Neden küfür ediyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Pitbull0 dedi: Hocam toxiclik yapan adamlar yüzünden oyunu sildim. 1 sene sonra tekrar oynayacağım bakalım. O kadar para yatırdım. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş. Neden küfür ediyorsunuz?