yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 22 Haziran 2022'de donanım banı yemiştim bana 22 Eylül'de açılacağını söylediler ama şu an girebiliyorum oyuna sizce bir sorun olur mu? 10 saat falan oldu fakat banlanmadım hesabı açalı 24 saat oldu. Konu hakkında bilgisi olmayanlar cevap vermesin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
22 Haziran 2022'de donanım banı yemiştim bana 22 Eylül'de açılacağını söylediler ama şu an girebiliyorum oyuna sizce bir sorun olur mu? 10 saat falan oldu fakat banlanmadım hesabı açalı 24 saat oldu. Konu hakkında bilgisi olmayanlar cevap vermesin.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 9 Yer İstanbul 8 Eylül 2022 #2 Hayır açılmaz.
Anatolian22 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 600 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #3 Mailin fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #4 Açılmaz. Bir tanıdığımda senin gibi donanım banı yedi ama başka hesaptan girebiliyor, nedenini bilmiyorum.
Açılmaz. Bir tanıdığımda senin gibi donanım banı yedi ama başka hesaptan girebiliyor, nedenini bilmiyorum.
yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #5 yigitbil1 dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... 10 saattir oynayabilmemin sebebi nedir o zaman ? Anatolian22 dedi: Mailin fotoğrafını ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Açılmaz. Bir tanıdığımda senin gibi donanım banı yedi ama başka hesaptan girebiliyor, nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın cümlesinden ne anlıyorsunuz acaba? yigitbil1 dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... Şuan oynayabilmemin nedeni nedir açıklar mısınız? İnternetten herhangi bir ban kaldırmaya yarayan uygulama vs. satın almadım. Son düzenleme: 9 Eylül 2022
yigitbil1 dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... 10 saattir oynayabilmemin sebebi nedir o zaman ? Anatolian22 dedi: Mailin fotoğrafını ekleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kiznaiver dedi: Açılmaz. Bir tanıdığımda senin gibi donanım banı yedi ama başka hesaptan girebiliyor, nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında bilginiz yoksa yazmayın cümlesinden ne anlıyorsunuz acaba? yigitbil1 dedi: Hayır açılmaz. Genişletmek için tıkla... Şuan oynayabilmemin nedeni nedir açıklar mısınız? İnternetten herhangi bir ban kaldırmaya yarayan uygulama vs. satın almadım.