Valorant banı ne zaman açılacak?

Pro_Sandly

Hectopat
Merhaba, Blitz adlı uygulamayı arkadaşım vasıtasıyla indirdim. Oyuncuların ranklarını, isabet oranını gösteriyordu. 2 gündür bir problem yoktur. 76 seviye 2 set ve en az 5.000 TL harcadığım gümüş 3 hesabımda rank maçında bir anda oyundan atarak aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunduğu gibi bir ekran çıkıyor. Hesabım ne zaman açılacak veya ömür boyu olarak kapatıldı mı? Beni aydınlatabilir misiniz? 3. parti bir yazılım ile alakalı bir durum da yok.

1733072725026.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı olarak ban yemişsiniz. Belki desteğe yazarak çözebilirsiniz ama sanmıyorum.

Ne yaptın da ban yedin? Blintz adlı uygulamadan bir şey olduğunu görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Blitz adlı uygulamayı arkadaşım vasıtasıyla indirdim. Oyuncuların ranklarını, isabet oranını gösteriyordu. 2 gündür bir problem yoktur. 76 seviye 2 set ve en az 5.000 TL harcadığım gümüş 3 hesabımda rank maçında bir anda oyundan atarak aşağıdaki ekran görüntüsünde bulunduğu gibi bir ekran çıkıyor. Hesabım ne zaman açılacak veya ömür boyu olarak kapatıldı mı? Beni aydınlatabilir misiniz? 3. parti bir yazılım ile alakalı bir durum da yok.

Eki Görüntüle 2364747
Hesabın artık açılmayacak, kalıcı olarak HWID ban yemişsin.

Sen başka bi şey yapmışsın ban yemek mümkün değil blitz adlı uygulamadan Can I get banned for using Blitz?
3. Parti yazılımdan diyorlar hocam. Hile tarzı birşey kullanmadım. Maile dönüş yapmışlar.
Mail;
Merhabalar!

Bizlere ulaştığın için teşekkürler.

Ekibimiz önümüzdeki 3-4 gün içinde hesabının askıya alınmasını detaylı bir şekilde inceleyecektir.
Eğer hesabının askıya alınmasıyla ilgili olarak bir yanlışlık olduğu durumda, sana bu bilet üzerinden size geri dönüş yapacağız.

Ancak hesabının askıya alınmasının değiştirilmesi veya kaldırılması için gerekli koşulları karşılamadığını düşünürsek, askıya alınma işlemi hesapta kalmaya devam edecek ve bu konuda sana herhangi bir dönüş yapmayacağız.

Bu sırada aşağıdaki talep ettiğimiz bilgileri bizimle paylaşabilirsen durumu daha hızlı bir şekilde çözümleyebiliriz.

Kullanıcı Adı:
Riot ID: XXXX#xxx
E-posta Adresi:

Cezaları ve askıya almaları daha iyi anlamak istiyorsan, aşağıya bırakmış olduğumuz makaleleri kontrol edebilirsiniz:

VALORANT: https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr/articles/4402501234451-Cezalar-ve-Uzakla%C5%9Ft%C4%B1rmalar-SSS
LOL:https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/360038430973-League-of-Legends-Ask%C4%B1ya-Alma-Uzakla%C5%9Ft%C4%B1rma-SSS

Bizlere iletmiş olduğun talebin hesabının askıya alınması ile ilgili değilse, sana talebin ile ilgili en kısa sürede yardımcı olacağız.

O zamana kadar kendine çok iyi bak!

Bende kullanıyorumda, valorant yetkilileri tarafından onaylanmış bir uygulama başka bir şey kullanmış olabilirsin yada seninle iletişime geçerler bir şey olmamışsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı