EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Merhaba 3 gün önce sebepsiz yere 1 haftalık hileden dolayı ban yedim, destek kısmından nereye yazabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
Merhaba 3 gün önce sebepsiz yere 1 haftalık hileden dolayı ban yedim, destek kısmından nereye yazabilirim?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 24 Aralık 2022 #2 EmirElÇapo dedi: sebepsiz yere 1 haftalık hileden dolayı ban yedim Genişletmek için tıkla... RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at.
EmirElÇapo dedi: sebepsiz yere 1 haftalık hileden dolayı ban yedim Genişletmek için tıkla... RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 Hileden 1 hafta alamazsın. Başka bir sebebi vardır. Yenilebiliyor. 443595 dedi: RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at. Genişletmek için tıkla... Hile ticketlarına cevap verilmiyor.
Hileden 1 hafta alamazsın. Başka bir sebebi vardır. Yenilebiliyor. 443595 dedi: RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at. Genişletmek için tıkla... Hile ticketlarına cevap verilmiyor.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 Silinen üye dedi: Hileden 1 hafta alamazsın. Başka bir sebebi vardır. Yenilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Demekki tetikleyen bişey var. 443595 dedi: RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at. Genişletmek için tıkla... Hile ticketlerine bakmıyolar.
Silinen üye dedi: Hileden 1 hafta alamazsın. Başka bir sebebi vardır. Yenilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Demekki tetikleyen bişey var. 443595 dedi: RIOT sebepsiz yere hileden ban atmaz. Sebepsiz olduğunu düşünüyorsan kendi sitesinden ticket at. Genişletmek için tıkla... Hile ticketlerine bakmıyolar.
A Ahmet Yiğit Karakaya Femtopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 11 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 Farklı bir konudan ticket at hesap çalındığında sinirden nerden atılcağını bulamamıştım random attım döndüler denemeye değer
Farklı bir konudan ticket at hesap çalındığında sinirden nerden atılcağını bulamamıştım random attım döndüler denemeye değer
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 RIOT işte. Kardeşime hesap açmıştım o da hileden ban yemiş benim bilgisayarımdan oynuyor hileyi bırak oyunu ben açıyorum .
RIOT işte. Kardeşime hesap açmıştım o da hileden ban yemiş benim bilgisayarımdan oynuyor hileyi bırak oyunu ben açıyorum .
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.318 Çözümler 3 24 Aralık 2022 #7 10 yıldır Riot oyunları oynuyorum daha haksız ban yemedim haklı yedim
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #8 Hile için 1 haftalık ban atılmıyor ki ?
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Aralık 2022 #9 Soundpad kullanıyorsanız ban sebebi.
EmirElÇapo Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #10 EnesTkt dedi: Hileyi kapatın bir dahakine yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten PC'yi yeni aldım Chrome'dan bir şey indirmeye korkuyorum (ayrıca hileden değilmiş ben yanlış hatırlamışım)
EnesTkt dedi: Hileyi kapatın bir dahakine yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır zaten PC'yi yeni aldım Chrome'dan bir şey indirmeye korkuyorum (ayrıca hileden değilmiş ben yanlış hatırlamışım)