Valorant banlandıktan sonra ikinci hesap açılır mı?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün 1 ay ban yedim küfürden ortada kaldım. Sizce bu sırada yan hesap açıp onun rekabetçisini açsam mı ban yediğimde onda oynarım?

Arkadaşlar ben dün 1 ay ban yedim küfürden ortada kaldım. Sizce bu sırada yan hesap açıp onun rekabetçisini açsam mı ban yediğimde onda oynarım?
1 aylık ban sürüp giderken yeni oyunlar falan deneyin. Küfür konusunda sakin kalın.
Yine de böyle bir şey yapabilirsiniz.

Kanka zaten hayatsız gibi oynamazsan onun rekabetçisini açman 1 ay sürer, en iyisi 1 ay bekle. Dışarı çık, hava al, ailenle vakit geçir. Hiç olmadı başka oyunlara yönel, çabuk geçecek bir süre zaten.

Yeni hesap açılır ama herkesin iyiliği için SinglePlayer oyunlar tercih edin. Valo falan boş. Hem yeni hesapta ranked açmak da çok uzun sürüyor artık.

Kanka zaten hayatsız gibi oynamazsan onun rekabetçisini açman 1 ay sürer, en iyisi 1 ay bekle. Dışarı çık, hava al, ailenle vakit geçir. Hiç olmadı başka oyunlara yönel, çabuk geçecek bir süre zaten.

Kral amacım şimdi oynamak değil genel olarak oynarım banlandığımda.

Yeni hesap açılır ama herkesin iyiliği için SinglePlayer oyunlar tercih edin. Valo falan boş. Hem yeni hesapta ranked açmak da çok uzun sürüyor artık.
Valoranta başladıktan sonra artık hiç bir oyından zevk almıyorum.

Yeni hesap açılır ama herkesin iyiliği için SinglePlayer oyunlar tercih edin. Valorant falan boş. Hem yeni hesapta ranked açmak da çok uzun sürüyor artık.

Hocam zaten şu an için değil banlanırsam genel olarak onda girerim zaten şu an halihazırda RDR falan oynuyorum.

Hocam zaten şu an için değil banlanırsam genel olarak onda girerim zaten şu an halihazırda RDR falan oynuyorum.
Hocam zaten öyle bir hesabınızın olması gerektiğini düşünüyorum, ama illa ki bu 1 ay içinde kasarım mantığı ile açmanızı önermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…