TLOFF Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Merhaba, buraya arkadaşımın sorununu yazıyorum arkadaşım Valorant'a girerken yükleme ekranında donup kalıyor silip yüklemiş yine düzelmemiş sorunun çözümünü bilen yazsın teşekkürler.
Merhaba, buraya arkadaşımın sorununu yazıyorum arkadaşım Valorant'a girerken yükleme ekranında donup kalıyor silip yüklemiş yine düzelmemiş sorunun çözümünü bilen yazsın teşekkürler.
pBalcı Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 875 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri HP VİCTUS Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik teknikeri 31 Temmuz 2024 #2 Güncellemeden sonra mı oldu? Artı 0 Eksi
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 31 Temmuz 2024 #3 TLOFF dedi: Merhaba, buraya arkadaşımın sorununu yazıyorum arkadaşım Valorant'a girerken yükleme ekranında donup kalıyor silip yüklemiş yine düzelmemiş sorunun çözümünü bilen yazsın teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına reset atsın. Ctrl + Shift + Windows + B Artı 0 Eksi
TLOFF dedi: Merhaba, buraya arkadaşımın sorununu yazıyorum arkadaşım Valorant'a girerken yükleme ekranında donup kalıyor silip yüklemiş yine düzelmemiş sorunun çözümünü bilen yazsın teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına reset atsın. Ctrl + Shift + Windows + B
KS KS TLOFF Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 pBalcı dedi: Güncellemeden sonra mı oldu? Genişletmek için tıkla... Sanırım geçenlerde oldu. Artı 0 Eksi
Crylogs Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 557 Çözümler 10 Yer Peter Kok Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Oyun Tasarımcısı 31 Temmuz 2024 #5 TLOFF dedi: Sanırım geçenlerde oldu. Genişletmek için tıkla... Alo? Hocam denedi mi arkadaşınız dediğimi? Artı 0 Eksi
TLOFF dedi: Sanırım geçenlerde oldu. Genişletmek için tıkla... Alo? Hocam denedi mi arkadaşınız dediğimi?
KS KS TLOFF Centipat Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 Crylogs dedi: Ekran kartına reset atsın. CTRL + Shift + Windows + b Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Ahab böyle kalıyor ekran. Hocam Intel işlemcilerde driverları güncelleyince oluyor. Dosya Ekleri Screenshot_20.png 540,9 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 31 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Crylogs dedi: Ekran kartına reset atsın. CTRL + Shift + Windows + b Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Ahab böyle kalıyor ekran. Hocam Intel işlemcilerde driverları güncelleyince oluyor.