The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.061 Çözümler 77 Yer İstanbul 15 Ağustos 2021 #1 Oyunu yükledim ve açmayı denediğimde "Valorant başlatılamıyor" diyor. Daha önce oyunu birkaç kere yüklemiştim ama sonradan sıkılıp silmiştim. Şimdi de aynı şekilde oyunu kurdum fakat hata verdi. Ne yapmalıyım?
Oyunu yükledim ve açmayı denediğimde "Valorant başlatılamıyor" diyor. Daha önce oyunu birkaç kere yüklemiştim ama sonradan sıkılıp silmiştim. Şimdi de aynı şekilde oyunu kurdum fakat hata verdi. Ne yapmalıyım?
Çözüm The User 0 25 Ekim 2021 Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Çok önceden yaşamıştım sorunu ama yine de teşekkürler. Ayrıca yazmayı unutmuşum, hatırladığım iyi oldu: Başka bir diske yükleyince sorun çözüldü.
Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Çok önceden yaşamıştım sorunu ama yine de teşekkürler. Ayrıca yazmayı unutmuşum, hatırladığım iyi oldu: Başka bir diske yükleyince sorun çözüldü.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.034 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #2 Sisteminizin özellikleri nedir? Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 25 Ekim 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın.
KS KS The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.061 Çözümler 77 Yer İstanbul 25 Ekim 2021 #4 Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Çok önceden yaşamıştım sorunu ama yine de teşekkürler. Ayrıca yazmayı unutmuşum, hatırladığım iyi oldu: Başka bir diske yükleyince sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Xaxes dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam bu videoya bakın. Genişletmek için tıkla... Çok önceden yaşamıştım sorunu ama yine de teşekkürler. Ayrıca yazmayı unutmuşum, hatırladığım iyi oldu: Başka bir diske yükleyince sorun çözüldü.