MrUnknown
Decapat
Daha fazla
Hocam format atmadan önce yaptım olmadı şimdi bir daha bir deneyim.
Yine yaptım olmadı.
Eki Görüntüle 2407056
Yeni SSD aldım Windows yükledim driverları falan ilk günler açtım oynadım. Normalcene birkaç güne bu hatayı almaya başladım. Format attım hala aynı hatayı alıyorum.
Çözümünü bilen var mı?
Bu konudaki çözümü dener misin?Çözüm: Valorant Başlatılamadı Hatası
Merhaba uzun süredir bu sorunla karşı karşıya geliyordum en sonunda çözümünü buldum. Çoğunuzun sorunu yüksek ihtimal bu yöntemle çözülecektir. 1. Adım- REGEDİT(Kayıt Defteri Yöneticisi) açın. 2- Bu Yolu izleyin 3- DevOverrideEnable ayarına 2 kere sol tıklayın. 4- Sizde yüksek ihtimal "1"...www.technopat.net
Hocam 2 ihtimal var 1 ya da 0 diyor ama bende orada 2 yazıyordu neyse 0 yaptım restart attım hala olmadı.
Vanguard'ı kaldırıp tekrar yükleyin.
yine yaptım olmadıVanguard'ı kaldırıp tekrar yükleyin.
Hocam format atmadan önce yaptım olmadı şimdi bir daha bir deneyim.
Yine yaptım olmadı.
Bu konudaki çözümü deneyin.Çözüldü: LoL başlatılmaya çalışırken "bir aksilik meydana geldi" hatası nasıl çözülür?
Defalarca silip yükledim. Vanguard silip yükledim. Hep bu hatayı veriyor.www.technopat.net
Hocam yardımınız için teşekkür ederim revounistaller harici diğerlerini uyguladım oldu minnettarım.![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.