Valorant Battle Pass 18 günde 50 seviyeye geçilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Gelebilirsin fakat görevleri yapmana bağlı çünkü normal bir maç ortalama 2000 - 3000 exp kazandırıyor. Görevler temel etken. Henüz almadıysan sezonun bitmesine bir gün kala alırsın, oyna bu şekilde 50 olursan alırsın ödüllerde gelir.

Her bir seviye için ortalama 25-50K arası puan istiyor tahminen. Sadece maç atarak çok zor görevlere odaklanmalısın buna ek.

Gelebilirsin fakat görevleri yapmana bağlı çünkü normal bir maç ortalama 2000 - 3000 exp kazandırıyor. Görevler temel etken. Henüz almadıysan sezonun bitmesine bir gün kala alırsın, oyna bu şekilde 50 olursan alırsın ödüllerde gelir.

Her bir seviye için ortalama 25-50K arası puan istiyor tahminen. Sadece maç atarak çok zor görevlere odaklanmalısın buna ek.
Aradan 5 gün geçmis ama sorayım ben şu an açmadım battle pası şu an ilerliyor 18 20 deyim ben mesela 45 e geldim sonra aldim o zaman 45 e kadar gelen bütün hediyeleri alabiliyomuyum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı