B Bga012 Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 295 12 Ağustos 2023 #1 Aşama 30'dayım şu an ve haftalık görevler yenileniyor.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 12 Ağustos 2023 #2 Battle Pass kısmını açınca kaç gün kaldığı yazıyor zaten. Edit: Pardon hocam şimdi anladım ne kastettiğinizi. Battle Pass'i bitirmeniz kalan güne ve günde ne kadar oynadığınıza bağlı ondan kesin bir şey söyleyemeyiz. Son düzenleme: 12 Ağustos 2023
Battle Pass kısmını açınca kaç gün kaldığı yazıyor zaten. Edit: Pardon hocam şimdi anladım ne kastettiğinizi. Battle Pass'i bitirmeniz kalan güne ve günde ne kadar oynadığınıza bağlı ondan kesin bir şey söyleyemeyiz.
bc06 Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 132 12 Ağustos 2023 #3 Zor gibi geldi bana, istersen 5 kisi spiketa hizli hizli olup 3-5 dkda maci bitirebilirsiniz. Kazansaniz da kaybetseniz de 1k xp veriyor zaten.
Zor gibi geldi bana, istersen 5 kisi spiketa hizli hizli olup 3-5 dkda maci bitirebilirsiniz. Kazansaniz da kaybetseniz de 1k xp veriyor zaten.
B Bga012 Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 295 12 Ağustos 2023 #4 bc06 dedi: Zor gibi geldi bana, istersen 5 kisi spiketa hizli hizli olup 3-5 dkda maci bitirebilirsiniz. Kazansaniz da kaybetseniz de 1k xp veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tanıdığım biri yok ya.
bc06 dedi: Zor gibi geldi bana, istersen 5 kisi spiketa hizli hizli olup 3-5 dkda maci bitirebilirsiniz. Kazansaniz da kaybetseniz de 1k xp veriyor zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tanıdığım biri yok ya.
viczafervic Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 855 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 Eğer oyunda iyiyseniz derecesiz girip roundların çoğunu kazanmak en hızlı XP kasma yolu. Biter ama, daha 3 tane haftalık göreviniz var nasıl olsa.
Eğer oyunda iyiyseniz derecesiz girip roundların çoğunu kazanmak en hızlı XP kasma yolu. Biter ama, daha 3 tane haftalık göreviniz var nasıl olsa.
B Bga012 Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 295 13 Ağustos 2023 #6 viczafervic dedi: Eğer oyunda iyiyseniz derecesiz girip roundların çoğunu kazanmak en hızlı XP kasma yolu. Biter ama, daha 3 tane haftalık göreviniz var nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam haftalık görevlerim bitti tamamen şu an 37 seviyeyim.
viczafervic dedi: Eğer oyunda iyiyseniz derecesiz girip roundların çoğunu kazanmak en hızlı XP kasma yolu. Biter ama, daha 3 tane haftalık göreviniz var nasıl olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam haftalık görevlerim bitti tamamen şu an 37 seviyeyim.