w3xan1t Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #1 Valorant'ta Battle Pass alabilecek kadar param var ve Battle Pass'da 38. seviyedeyim sizce alınır mı?
Valorant'ta Battle Pass alabilecek kadar param var ve Battle Pass'da 38. seviyedeyim sizce alınır mı?
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #2 Bu sezonun Battle Pass'i çok kötü.
w3xan1t Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 340 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #3 Ashes dedi: Bu sezonun Battle Pass'i çok kötü. Genişletmek için tıkla... Kolektif Vandal'ı çok istiyorum ondan almak istedim ama foruma danışmadan da bir şey yapmak istemedim.
Ashes dedi: Bu sezonun Battle Pass'i çok kötü. Genişletmek için tıkla... Kolektif Vandal'ı çok istiyorum ondan almak istedim ama foruma danışmadan da bir şey yapmak istemedim.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Eylül 2020 #4 w3xan1t dedi: Kolektif Vandal'ı çok istiyorum ondan almak istedim ama foruma danışmadan da bir şey yapmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Prime vandal ya da ejder ateşi vandal alabilrsin.
w3xan1t dedi: Kolektif Vandal'ı çok istiyorum ondan almak istedim ama foruma danışmadan da bir şey yapmak istemedim. Genişletmek için tıkla... Prime vandal ya da ejder ateşi vandal alabilrsin.
Shwerpy Femtopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 w3xan1t dedi: Valorant'ta Battle Pass alabilecek kadar param var ve Battle Pass'da 38. seviyedeyim sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence al çünkü Battle Pass 1000 VP yani 54 TL mesela 1 tane skin 1775 VP ama Battle Pass'te çok fazla silah kostümü veriyor, silah uğuru veriyor, sprey veriyor, oyuncu kartı veriyor, unvan veriyor ve benim için en önemlisi BIÇAK VERİYOR.
w3xan1t dedi: Valorant'ta Battle Pass alabilecek kadar param var ve Battle Pass'da 38. seviyedeyim sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bence al çünkü Battle Pass 1000 VP yani 54 TL mesela 1 tane skin 1775 VP ama Battle Pass'te çok fazla silah kostümü veriyor, silah uğuru veriyor, sprey veriyor, oyuncu kartı veriyor, unvan veriyor ve benim için en önemlisi BIÇAK VERİYOR.