MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 2 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bıçağı yan tutuyor vb. bayağı beğendim. 215 TL sanırım 250 - 200 civarı. Bir de bıçak rengi değişiyor mu?
Arkadaşlar bıçağı yan tutuyor vb. bayağı beğendim. 215 TL sanırım 250 - 200 civarı. Bir de bıçak rengi değişiyor mu?
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 2 Aralık 2023 #2 Beğendiysen al kardeşim, biz mi oynuyoruz senin yerine? Keyfi şeylerin soruları sorulmaz. Bıçak için de youtube'u kullanabilirsin.
Beğendiysen al kardeşim, biz mi oynuyoruz senin yerine? Keyfi şeylerin soruları sorulmaz. Bıçak için de youtube'u kullanabilirsin.
Arbalet Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #3 Paran varsa al. Benim hosuma gitmedi.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 2 Aralık 2023 #4 Miliq dedi: Beğendiysen al kardeşim, biz mi oynuyoruz senin yerine? Keyfi şeylerin soruları sorulmaz. Bıçak için de youtube'u kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Alacağım zaten.
Miliq dedi: Beğendiysen al kardeşim, biz mi oynuyoruz senin yerine? Keyfi şeylerin soruları sorulmaz. Bıçak için de youtube'u kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Alacağım zaten.
Miliq Kilopat Katılım 20 Şubat 2019 Mesajlar 447 2 Aralık 2023 #5 MzSe dedi: Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmedim, almayacak mısın? Beğendiysen al, milletin fikri senin kişisel zevkinden önemli değil.
MzSe dedi: Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Ben beğenmedim, almayacak mısın? Beğendiysen al, milletin fikri senin kişisel zevkinden önemli değil.