NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Valorant Battle Pass alacağım ama 55 günü var. 4.kademe 3.aşamadayım, sizce bitirebilir miyim?
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 16 Kasım 2023 #2 Çok rahat biter hocam. Tam gaz oynayıp görev yapın. Ben öyle yaparak 2 haftada bitirdiğimi hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Çok rahat biter hocam. Tam gaz oynayıp görev yapın. Ben öyle yaparak 2 haftada bitirdiğimi hatırlıyorum.
KS KS NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Manco dedi: Çok rahat biter hocam. Tam gaz oynayıp görev yapın. Ben öyle yaparak 2 haftada bitirdiğimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an tatil olduğu için Full oynarım ama normal de sadece hafta sonu oynayabiliyorum sıkıntı olur mu? Artı 0 Eksi
Manco dedi: Çok rahat biter hocam. Tam gaz oynayıp görev yapın. Ben öyle yaparak 2 haftada bitirdiğimi hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an tatil olduğu için Full oynarım ama normal de sadece hafta sonu oynayabiliyorum sıkıntı olur mu?
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 16 Kasım 2023 #4 NayaX dedi: Şu an tatil olduğu için Full oynarım ama normal de sadece hafta sonu oynayabiliyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin hocam 55 gün az değil. Zaten daha yeni başladı sezon. Artı 0 Eksi
NayaX dedi: Şu an tatil olduğu için Full oynarım ama normal de sadece hafta sonu oynayabiliyorum sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Dert etmeyin hocam 55 gün az değil. Zaten daha yeni başladı sezon.
E Erkin01 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram 500 GB SSD GTX 1650 Ekran Kartı İntel Core İ5 12450H İşlemci (Excalibur G770) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2023 #5 NayaX dedi: Valorant Battle Pass alacağım ama 55 günü var. 4.kademe 3.aşamadayım, sizce bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam özellikle haftalıkları bitirmeye çalışın büyük ihtimal biter. Ben genelde bp bitmeden 2 hafta önce falan tamamen bitiriyorum. Artı 0 Eksi
NayaX dedi: Valorant Battle Pass alacağım ama 55 günü var. 4.kademe 3.aşamadayım, sizce bitirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam özellikle haftalıkları bitirmeye çalışın büyük ihtimal biter. Ben genelde bp bitmeden 2 hafta önce falan tamamen bitiriyorum.
KS KS NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 Erkin01 dedi: Hocam özellikle haftalıkları bitirmeye çalışın büyük ihtimal biter. Ben genelde bp bitmeden 2 hafta önce falan tamamen bitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Erkin01 dedi: Hocam özellikle haftalıkları bitirmeye çalışın büyük ihtimal biter. Ben genelde bp bitmeden 2 hafta önce falan tamamen bitiriyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
E Erkin01 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram 500 GB SSD GTX 1650 Ekran Kartı İntel Core İ5 12450H İşlemci (Excalibur G770) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2023 #7 NayaX dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Artı 0 Eksi
KS KS NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #8 Erkin01 dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Konuyu tekrar açıyormuşum gibi oldu ama günlük (cuma, cumartesi, pazar) 4 derecesiz maç atsam yeterli olur mu? Artı 0 Eksi
Erkin01 dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Konuyu tekrar açıyormuşum gibi oldu ama günlük (cuma, cumartesi, pazar) 4 derecesiz maç atsam yeterli olur mu?
E Erkin01 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 8 GB Ram 500 GB SSD GTX 1650 Ekran Kartı İntel Core İ5 12450H İşlemci (Excalibur G770) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2023 #9 NayaX dedi: Konuyu tekrar açıyormuşum gibi oldu ama günlük (cuma, cumartesi, pazar) 4 derecesiz maç atsam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Haftalıklar bitirecek şekilde oynayın. Örneğin 100 düşman öldürme varsa 4-5 tane takımlı ölüm kalın girin. Diğer günler oynamazsanız haftasonu biraz fazla oynamanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
NayaX dedi: Konuyu tekrar açıyormuşum gibi oldu ama günlük (cuma, cumartesi, pazar) 4 derecesiz maç atsam yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Haftalıklar bitirecek şekilde oynayın. Örneğin 100 düşman öldürme varsa 4-5 tane takımlı ölüm kalın girin. Diğer günler oynamazsanız haftasonu biraz fazla oynamanız gerekebilir.