E eyefrabey Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Uzun zamandır Valorant Battle Pass almayı bekliyordum hazır parayı hazırlamisken bu sezon Battle Pass'ı almam konusunda kafa karışıklığı yaşadım. Sizce bu sezon Battle Pass mi bir dahaki sezonki Battle Pass mi alayım?
Uzun zamandır Valorant Battle Pass almayı bekliyordum hazır parayı hazırlamisken bu sezon Battle Pass'ı almam konusunda kafa karışıklığı yaşadım. Sizce bu sezon Battle Pass mi bir dahaki sezonki Battle Pass mi alayım?
KS KS E eyefrabey Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 Yeyil dedi: Gelecek sezon bpsi henüz tam belli değil sanırım. Vandalın değişik bir efekti var video izlerseniz anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizce gelecek sezonu bekleyim mi yoksa alayim mi hocam. Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Gelecek sezon bpsi henüz tam belli değil sanırım. Vandalın değişik bir efekti var video izlerseniz anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Sizce gelecek sezonu bekleyim mi yoksa alayim mi hocam.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.958 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 eyefrabey dedi: Sizce gelecek sezonu bekleyim mi yoksa alayim mi hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kendim aldım hocam. Artı 0 Eksi
eyefrabey dedi: Sizce gelecek sezonu bekleyim mi yoksa alayim mi hocam. Genişletmek için tıkla... Ben kendim aldım hocam.
KS KS E eyefrabey Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #13 Yeyil dedi: Ben kendim aldım hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bana öneriniz ne olur Artı 0 Eksi
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 14 Yer Hatay 9 Haziran 2024 #14 eyefrabey dedi: Peki bana öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Gelecek Pass'in tanıtılmasını bekle eğer beğenmezsen bu Pass'i al. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
eyefrabey dedi: Peki bana öneriniz ne olur? Genişletmek için tıkla... Gelecek Pass'in tanıtılmasını bekle eğer beğenmezsen bu Pass'i al.
KS KS E eyefrabey Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #15 Poseidon1 dedi: Gelecek Pass'in tanıtılmasını bekle eğer beğenmezsen bu Pass'i al. Genişletmek için tıkla... Mantıklı tanidildiktan sonra bu Pass durcak mı hocam sağ olun. Artı 0 Eksi
Poseidon1 dedi: Gelecek Pass'in tanıtılmasını bekle eğer beğenmezsen bu Pass'i al. Genişletmek için tıkla... Mantıklı tanidildiktan sonra bu Pass durcak mı hocam sağ olun.
Poseidon1 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 14 Yer Hatay 9 Haziran 2024 #16 eyefrabey dedi: Mantıklı tanidildiktan sonra bu Pass durcak mı hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
eyefrabey dedi: Mantıklı tanidildiktan sonra bu Pass durcak mı hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS E eyefrabey Centipat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #17 Poseidon1 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam güveniyorum umarım doğrudur Artı 0 Eksi