Valorant Battle Pass kaç günde biter?

Tamam o zaman bugün yada yarın 1450 vpyi alayım ben %3 bonus verdiği için BP alayım mı demiştim.
Hocam zamlanmayan site biliyorsanız ordan alın.Bynogamedan alışveriş yapıyorum orası zamlanmış sanırım

Hocam zamlanmayan site biliyorsanız oradan alın. ByNoGame'dan alışveriş yapıyorum orası zamlanmış sanırım.

Klasgameden alacağım sanırım orada zamlanmamıştı en son güvenilirdir inşallah. Bir de %3 bonusun etkisi olur mu sizce hocam bpyi hemen alsam mı almasam mı kararsız kaldım.

Klasgameden alacağım sanırım orada zamlanmamıştı en son güvenilirdir inşallah. Bir de %3 bonusun etkisi olur mu sizce hocam bpyi hemen alsam mı almasam mı kararsız kaldım.
Bence bitirip bitirmeyeceğinden emin değilsen alma.

Şimdiden 47 gün kaldı, bu sezon kısa sürecek. Bölüm 5'in son sezonu bir sonrakinde 70-80 gün sürecek gibi. Eğer 47 günde yaparım diyorsan al.

Şimdiden 47 gün kaldı, bu sezon kısa sürecek. Bölüm 5'in son sezonu bir sonrakinde 70-80 gün sürecek gibi. Eğer 47 günde yaparım diyorsan al.

İlk defa bp alacağım ve uzun süre böyle iyi bıçak ve skinli bp gelmez muhtemelen o yüzden bitirmek istiyorum haftada 6 saatle biter inşallah.

İlk defa bp alacağım ve uzun süre böyle iyi bıçak ve skinli bp gelmez muhtemelen o yüzden bitirmek istiyorum haftada 6 saatle biter inşallah.

Bence rahat bitmesi lazım. Görevleri yap sürekli onlar çok XP veriyor.

Ne oynayacağında önemli, derecesiz de falan çok xp gelmiyor. Ufak bir matematikle öğrenirsiniz aslında.

Bu aralar ranked ve tam gaz giriyorum haftada 6 saatle görevde yapsam biter herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…