K KaynZ Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım?
Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım?
wvizwaa Decapat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 KaynZ dedi: Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle Pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Battle Pass XP vermez. Radyanit puanı silah aksesuarları oyuncu kartları ve Battle Pass alırsan skinler verir.
KaynZ dedi: Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle Pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Battle Pass XP vermez. Radyanit puanı silah aksesuarları oyuncu kartları ve Battle Pass alırsan skinler verir.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 7 Ocak 2023 #3 KaynZ dedi: Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak atlatmıyor.
KaynZ dedi: Merhaba, benim hesap seviyem 17 falan. Battle pass ise açmadığım halde 6. kısımda, ben şimdi Battle Pass açarsam XP verir mi ve level atlar mıyım? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak atlatmıyor.