FallenS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer İstanbul, Türkiye 12 Nisan 2021 #31 Schentienel dedi: Bence yağmacı al. Daha az sektiğini düşünüyorum Ejder Vandalım var ancak yağmacı daha hissiyat olarak iyi. Ejder sekiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Vahşi Batılı Yasuo aldım daha hızlı kayıyor.
Schentienel dedi: Bence yağmacı al. Daha az sektiğini düşünüyorum Ejder Vandalım var ancak yağmacı daha hissiyat olarak iyi. Ejder sekiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Vahşi Batılı Yasuo aldım daha hızlı kayıyor.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 13 Nisan 2021 #32 FallenS dedi: Vahşi batılı Yasuo aldım daha hızlı kayıyor. Genişletmek için tıkla... Ppyi aradım bir an.
FallenS dedi: Vahşi batılı Yasuo aldım daha hızlı kayıyor. Genişletmek için tıkla... Ppyi aradım bir an.
furkiseren Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Yer Boşluk Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #33 Şu anda yağmacı vandalı aldım ve battlepass için para biriktiriyorum teşekkürler.