N neko27 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var.
Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 neko27 dedi: Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bayonet.
neko27 dedi: Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bayonet.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2023 #3 Asil baltanın bendeki Battle Pass baltadan farkı yok, bayonet alın.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 11 Haziran 2023 #4 Bayonet.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 neko27 dedi: Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bayonetin animasyonu çok iyi. Barisdkmn dedi: Asil baltanın bendeki Battle Pass baltadan farkı yok, bayonet alın. Genişletmek için tıkla... Bende bir ara Prizma baltayı asil sanıyordum.
neko27 dedi: Mağazama bayonet ve asil balta gelmis. Hangisini alsam karar veremedim. Hem gece pazarida gelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bayonetin animasyonu çok iyi. Barisdkmn dedi: Asil baltanın bendeki Battle Pass baltadan farkı yok, bayonet alın. Genişletmek için tıkla... Bende bir ara Prizma baltayı asil sanıyordum.
2 254182 Hectopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 11 Haziran 2023 #6 Bayonet de efektsiz aşırı boş bir bıçak. Sırf sallamak için o kadar para vermek bana çok saçma geliyor. Erdym dedi: Bayonetin animasyonu çok iyi. Bende bir ara Prime baltayı asil sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Prime zaten asil demek kanka
Bayonet de efektsiz aşırı boş bir bıçak. Sırf sallamak için o kadar para vermek bana çok saçma geliyor. Erdym dedi: Bayonetin animasyonu çok iyi. Bende bir ara Prime baltayı asil sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Prime zaten asil demek kanka
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #7 254182 dedi: Bayonet de efektsiz aşırı boş bir bıçak. Sırf sallamak için o kadar para vermek bana çok saçma geliyor. Prime zaten asil demek kanka Genişletmek için tıkla... Prizmayla karıştırdım hala karıştırıyorum galiba.
254182 dedi: Bayonet de efektsiz aşırı boş bir bıçak. Sırf sallamak için o kadar para vermek bana çok saçma geliyor. Prime zaten asil demek kanka Genişletmek için tıkla... Prizmayla karıştırdım hala karıştırıyorum galiba.
2 254182 Hectopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 11 Haziran 2023 #8 Erdym dedi: Prizmayla karıştırdım hala karıştırıyorum galiba. Genişletmek için tıkla... Olsun be