Valorant Bedava Skin veren site güvenilir mi?

Yok hocam güvenilir kesinlikle hesap bilgilerinizi girebilirsiniz. TABİİ Kİ DEĞİL! Kimse enayi değil ücretsiz bir şey versin bir de Riot'mu verecek puhahahaha.

Arkadaşlarımı Riot'un böyle bir salaklık yapmayacağına ne kadar inandırmaya çalıssamda inanmadılar. Bende cidden bir bakayim dedim. Cidden internette insanları çok kolay kandırıyorlar

Arkadaşlarımı Riot'un böyle bir salaklık yapmayacağına ne kadar inandırmaya çalıssamda inanmadılar. Bende cidden bir bakayim dedim. Cidden internette insanları çok kolay kandırıyorlar
Arkadaşlarının interneti -yetişkin olmadan- kullanmayı bırakması lazım yoksa daha çok kandırılırlar.

CTRL u yaparak sitenin kaynak kodlarının içinde gömülü yönlendirme linklerinden fake olduğunu anlarsınız zaten.

Arkadaşlarımı Riot'un böyle bir salaklık yapmayacağına ne kadar inandırmaya çalıssamda inanmadılar. Bende cidden bir bakayim dedim. Cidden internette insanları çok kolay kandırıyorlar.

İnternetle alakası yok olayın saf insanlar kanıyor sadece Technopat'taki üyelerin böyle bir saçmalığa inanacağına sanmıyorum arkadaşların o kadar Valorant oynuyorlar bari bir girip baksalarmış Riot'un gerçek hesaplarına böyle bir hediye paylaşımı var mı diye.

Biri kendi çıkarı olmadığı yerde bedava bir şey vermez, hemde herkese. O size değil, siz ona hediye vermiş oluyorsunuz.

Sağ olun abilerim arkadaşlarıma söyledim. Yardımınız için sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…